16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Χρήστης δαγκώνει iPhone για να δει αν είναι αληθινό και η συνέχεια είναι ….απρόσμενη (video)

    Οι εκρήξεις μπαταριών smartphones γίνονται θέμα κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει όταν κάποιος …δαγκώνει ένα iPhone!

    iphone-explodes-after-man-bites-it-to-check-if-it-s-fake

    Όσο περίεργο μπορεί να ακούγεται, αυτό είναι κάτι που συνέβη σε ένα κινεζικό κατάστημα, όπου ένας δυνητικός αγοραστής iPhone αποφάσισε να ελέγξει αν η συσκευή ήταν πραγματική, ακριβώς όπως θα ήθελε να δοκιμάσει ένα χρυσό νόμισμα: δαγκώνοντας την.

    Το CCTV video δείχνει ότι ο άνθρωπος ελέγχει το iPhone πριν το πλησιάσει κοντά στο στόμα του, προφανώς για να κοιτάξει προσεκτικά εάν είναι κλώνος ή όχι. Μετά από μόλις μερικά δευτερόλεπτα, φαίνεται ότι ο άνδρας δαγκώνει (!) τη συσκευή και …αμέσως μετά συμβαίνει κάτι ακόμη: Μία έκρηξη, από την οποία ευτυχώς κανείς δεν τραυματίζεται – κάτι βέβαια ιδιαιτέρως περίεργο, δεδομένου του πόσο κοντά ήταν η συσκευή στο πρόσωπο του ανθρώπου.

    Είναι αυτονόητο ότι κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ο άνδρας δεν εμπλέκεται σε κάποιο είδος φάρσας ή απλά θέλει να κερδίσει εντυπώσεις με ένα ψεύτικο βίντεο.

    Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να παρακολουθήσετε το πλήρες συμβάν στο παρακάτω βίντεο και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

    https://www.youtube.com/watch?v=uBgUboM6Rdk

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles