22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Χρήστης ηλεκτρικού πατινιού έχασε το δίπλωμά του λόγω… μέθης!

    Συχνά τονίζουμε πως οι αναβάτες μικρών, ηλεκτροκίνητων μέσων έχουν υποχρέωση να τηρούν τον ΚΟΚ, εφ’όσον χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο μιας χώρας και αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, πως δε πρέπει να οδηγούν έχοντας καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκόολ. Δυστυχώς γι’αυτόν, ένας αναβάτης στη Γερμανία έχασε το δίπλωμά του επειδή οδηγούσε πατίνι μεθυσμένος, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά του το GetElectric.gr.

    Ο 29χρονος οδηγούσε το πατίνι στη γερμανική πόλη Erfurt κάνοντας διαρκώς ελιγμούς, αδυνατώντας να διατηρήσει την πορεία του σταθερή εξαιτίας μέθης. Το αξιοσημείωτο είναι πως αυτό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την αστυνομία να τον σταματήσει και να του κάνει αλκοτέστ. 

    Το αποτέλεσμα ήταν να του αφαιρεθεί το δίπλωμα (και πιθανότατα του επεβλήθη κάποιο πρόστιμο), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πριν μια εβδομάδα στην Κολωνία, έτερος πολίτης που οδηγούσε πατίνι μεθυσμένος έπεσε από αυτό εν κινήσει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

    Πηγή: GetElectric.gr
    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles