13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Χρήστης του TikTok με ένα τσιμπιδάκι κατάφερε να αποκτήσει δικό της σπίτι

    Το σενάριο της ανταλλαγής ενός αντικειμένου ευτελούς αξίας, όπως είναι ένα τσιμπιδάκι μαλλιών, με ένα σπίτι ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Μια χρήστης του TikTok όμως, όπως φαίνεται, τα κατάφερε και πλέον αποτελεί “περήφανη” ιδιοκτήτρια μιας οικίας στο Tennessee.

    Πιο αναλυτικά, η Demi Skipper, που διαχειρίζεται το δημοφιλή λογαριασμό Trade Me Project στο TikTok, αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες πως πέτυχε το στόχο της. Ξεκίνησε έχοντας στην κατοχή της ένα απλό τσιμπιδάκι μαλλιών. Κατάφερε όμως, μετά από απανωτές ανταλλαγές, να αυξήσει την αξία των αντικειμένων που έρχονταν στην κατοχή της και να καταλήξει στην απόκτηση ενός σπιτιού.

    Το “ταξίδι” ξεκίνησε το Μάιο του 2020 και χρειάστηκαν 28 ανταλλαγές για να φτάσει στο σπίτι στο Tennessee.

    Για να επιτύχει το στόχο της, η Skipper αντάλλαξε το ταπεινό τσιμπιδάκι με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Τα σκουλαρίκια αντικαταστάθηκαν με ένα σετ ποτηριών και αργότερα με ηλεκτρική σκούπα. Κατέληξε σε μεγαλύτερα αντικείμενα όπως π.χ μια σανίδα του snowboard και μια συλλεκτική κάρτα, την οποία και αντικατέστησε με ένα τροχόσπιτο αξίας 40.000 δολαρίων. Αυτό την οδήγησε στο καινούριο της σπίτι, γεγονός που και η ίδια θεωρεί σουρεαλιστικό.

    Η νεαρή γυναίκα σκοπεύει να μετακομίσει στο νέο σπίτι με τον άνδρα της και να εγκατασταθούν εκεί μετά την ανακαίνιση.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles