18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    “Δεν έχω κινητό, ούτε email”: O Christopher Nolan εξηγεί γιατί…

    Μπορεί στα τεράστια blockbuster του η τεχνολογία και τα ειδικά εφέ να κάνουν θραύση, στην προσωπική του ζωή όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter ο σκηνοθέτης Christopher Nolan αποκάλυψε πως δεν έχει ούτε κινητό, αλλά ούτε και ηλεκτρονική διεύθυνση. Αν και τα εντυπωσιακά τρικ των υπολογιστών σημάδεψαν την τριλογία του  The Dark Knight ή το πιο πρόσφατο Interstellar, ο διάσημος δημιουργός στην καθημερινότητά του προτιμά να αποφεύγει ακόμα και τα πιο βασικά της τεχνολογίας. Και δίνει την εξήγησή του.

    batman film set 291011

    “Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ email επειδή δεν βρίσκω πως θα μπορούσε να με βοηθήσει σε οτιδήποτε στη δουλειά μου. Απλώς δεν με ενδιαφέρει”. 
    Όσο για το κινητό θα πει: “Δεν είμαι ποτέ πιο μακριά από μισό μέτρο από κάποιο κινητό. Θέλω να πω πως βρίσκομαι πάντα ανάμεσα σε 10 άτομα που έχουν κινητά, έτσι είναι πολύ εύκολο να έρθεις σε επαφή μαζί μου όταν πρέπει. Όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά, δεν είχαν τόσοι πολλοί κινητό, ούτε εγώ είχα. Δεν μπήκα στον κόπο να πάρω ένα και είχα την τύχη να δουλεύω συνέχεια, έτσι υπάρχει πάντα κάποιος γύρω μου που μπορεί να με χτυπήσει στον ώμο και να μου δώσει ένα κινητό να μιλήσω εάν είναι μεγάλη ανάγκη” θα πει ο Nolan.
    Και θα συμπληρώσει: “Στην πραγματικότητα μου αρέσει πολύ που δεν έχω επειδή μου δίνει χρόνο να σκεφτώ. Όταν έχεις ένα smartphone και έχεις 10 λεπτά ελεύθερα, το πιάνεις και αρχίζεις να ψάχνεις διάφορα”. Λογικός ή υπερβολικός; Τι λέτε εσείς;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles