21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Κόψε τα spoilers από το Game of Thrones με αυτό το expansion του Chrome!

    Βαρέθηκες με όλους αυτούς τους αχρείους που έχουν γεμίσει το Facebook, το Twitter, το Instagram, το Pinterest, το LinkedIn, το Vine και κάθε γωνιά του internet με spoilers από το Game of Thrones; Σιχάθηκες να ξέρεις όλους όσοι μας… αφήνουν χρόνους σε κάθε επεισόδιο της σειράς πριν εσύ κατεβάσεις το torr… εεεε… την παρακολουθήσεις στη συνδρομητική τηλεόραση; Κανένα πρόβλημα!

    game-of-thrones-spoilers

    Επειδή λοιπόν δεν θες να ξέρεις τι θα γίνει στον επόμενο γάμο του Game of Thrones πριν τον παρακολουθήσεις με τα μπιρμπιλωτά σου μάτια, εγκατάστησε το Silencer! Τι είναι πάλι τούτο; Ένα extension για τον Chrome που υπόσχεται να σουτάρει άπαξ διά παντός όλα τα spoilers για το Game of Thrones! Και δεν το υπόσχεται απλά αλλά το πραγματοποιεί κιόλας!

    Στην ουσία του υποδηλώνεις ποια posts σε Facebook και Twitter (σόρι, μόνο μ’ αυτά δουλεύει για την ώρα) θέλεις να αφαιρεί βάσει keywords και καθάρισες. Ναι, δεν δουλεύει μόνο για το Game of Thrones αλλά για ό,τι θες! Σημείωσε απλά ότι το Game of Thrones διαφέρει από το #gameofthrones. Το καλύτερο όμως είναι ότι το Silencer έρχεται με… Mute Packs, οπότε αν σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο σήριαλ, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το κατάλληλο Mute Pack και… τατάαααν, τέλος!

    Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιείς τον Chrome, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα: εγκατάστησέ τον.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles