19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Χρυσός Οδηγός Cyta 2017: Κυκλοφορεί εμπλουτισμένος με όλα τα νέα στοιχεία για επιχειρήσεις και επαγγελματίες

    Banner-1366x768-cytashopscreens_Yellowpages_white

    Ανανεωμένη και εμπλουτισμένη με όλα τα νέα στοιχεία για επιχειρήσεις και επαγγελματίες. κυκλοφορεί η νέα έκδοση του Χρυσού Οδηγού της Cyta για το 2017, που διατίθεται δωρεάν σε όλα τα Cytashop παγκύπρια. Στηρίζοντας ενεργά το θεσμό της μείωσης, επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης των αποβλήτων, η Cyta, προτρέπει το κοινό να ανακυκλώνει τους παλιούς τηλεφωνικούς καταλόγους, τοποθετώντας τους στα σημεία συλλογής χαρτιού. Σημειώνεται ότι κάδοι ανακύκλωσης χαρτιού υπάρχουν και έξω από όλα τα καταστήματα Cytashop.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στo πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Οργανισμού, πέτυχε, περιορίζοντας τις έντυπες εκδόσεις του, να μειώσει το χαρτί που χρησιμοποιεί για την έκδοση των καταλόγων από 900 τόνους που ήταν το 2000, σε 61 τόνους το 2016. Μεταφράζοντας κάνεις τα ωφέλει της εξοικονόμησης αυτής σε χαρτί από την Cyta τα αποτελέσματα είναι χαρακτηριστικά, καθώς πέραν όλων των άλλων, η μείωση αυτή ισούται με τη διάσωση 14.000 περίπου δέντρων κάθε χρόνο!

    Τέλος, σημειώνεται ότι τόσο ο Χρυσός Οδηγός, όσο και ο Ονομαστικός Κατάλογος Cyta 2017 είναι διαθέσιμοι ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Cyta: http://www.cytayellowpages.com.cy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles