20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Circle to Search: Πως θα το αποκτήσεις στο δικό σου Samsung Galaxy

    Πρόσφατα, η Samsung λάνσαρε τη νέα σειρά Galaxy S24, η οποία ήρθε μαζί με μια ενισχυμένη γκάμα ΑΙ χαρακτηριστικών. Μεταξύ αυτών, ήταν και το Circle to Search της Google, το οποίο αποτελεί ένα από τα καλύτερα features που έχουμε δει σε συσκευές Android εδώ και καιρό.

    Δεν είναι, λοιπόν, περίεργο το γεγονός ότι το Circle to Search είναι μια από τις πιο δημοφιλείς Galaxy AI δυνατότητες που η Samsung έφερε στα Galaxy S24 smartphones. Δίνει άλλωστε εύκολη πρόσβαση στη μηχανή αναζήτησης της Google, με ένα αρκετά διασκεδαστικό τρόπο. Τα καλά νέα είναι ότι η εν λόγω δυνατότητα είναι πλέον διαθέσιμη και σε άλλες συσκευές Samsung. Ωστόσο, η λίστα παραμένει περιορισμένη.

    Circle to Search σε μια συσκευή Samsung

    Εάν δεν έχετε ήδη το χαρακτηριστικό στη συσκευή σας Galaxy, το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε για ενημέρωση λογισμικού. Το One UI 6.1 είναι το ίδιο λογισμικό που εκτελείται στη σειρά Galaxy S24 αυτή τη στιγμή και περιλαμβάνει το Circle to Search ως μέρος του πακέτου.

    Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση λογισμικού κυκλοφορεί στις συσκευές από τις 28 Μαρτίου. Οι χρήστες του Galaxy S23 θα πρέπει να ελέγξουν για ενημέρωση λογισμικού. Τα Galaxy Z Flip 5 και Galaxy Z Fold 5 βρίσκονται επίσης στη λίστα, όπως και η σειρά Galaxy Tab S9.

    Κοστίζει κάτι;

    Είναι ακόμα αβέβαιο τι επιφυλάσσει το μέλλον για αυτά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Οι λειτουργίες Galaxy AI της Samsung, όπως οι Generative Edits στην εφαρμογή γκαλερί της Samsung, θα απαιτούν συνδρομή από το 2026. Αλλά δεν υπάρχουν λεπτομέρειες προς το παρόν. Ωστόσο η Samsung επιβεβαίωσε το ενδεχόμενο πριν από λίγο καιρό.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles