19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Civilization Revolution 2. Τα smartphones αποκτούν το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής!

    Ύστερα από πέντε χρόνια, το Civilization, η ιστορική σειρά παιχνιδιών στρατηγικής του Sid Meier, επιστρέφει στα smartphones, δίνοντας έτσι μία νέα ευκαιρία στους gamers (και φανατικούς φίλους του mobile gaming) να κατακτήσουν τον κόσμο! To Civilization Revolution 2, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο, αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο παιχνίδι της θρυλικής σειράς, το οποίο θα είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για smartphones!

    Civilization_Revolution2

    O πρόγονος του Civilization Revolution που είχε κυκλοφορήσει το 2008 για τις κονσόλες,  ήταν μία downsized έκδοση της PC version, ενώ μετά από περίπου έναν χρόνο εμφανίστηκε σε iOS συσκευές. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της , το Civilization Revolution 2 σε καμία περίπτωση δεν θα μεταβάλλει την πετυχημένη συνταγή του κλασικού παιχνιδιού, στο οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν μία αυτοκρατορία από την αυγή της ανθρώπινης ύπαρξης και την καθοδηγούν στο πέρασμα των αιώνων, βασιζόμενοι στις αποφάσεις που παίρνουν στους τομείς της οικονομίας, της διπλωματίας, του στρατού και της επιστήμης. Στο Civilization Revolution 2, οι gamers θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 16 ιστορικούς ηγέτες, διαλέγοντας εκείνον που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ παιχνιδιού και στην ιδιοσυγκρασία τους! Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η mobile αυτή εκδοχή του Civilization θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες που παρέχουν οι οθόνες αφής των smartphones και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουλίου στο App Store της Apple, ενώ λίγες μέρες μετά αναμένεται και η έκδοση του Civilization Revolution 2 για λειτουργικό Android.

    Civilization_Revolution2b (2)

    Civilization_Revolution2b (1)

    Λίγο πριν την εμφάνιση Beyond Earth, το οποίο θα είναι ο πνευματικός διάδοχος του Alpha Centauri (Civilization στο διάστημα), οι φίλοι των παιχνιδιών στρατηγικής θα μπορούν να ξεκινήσουν από τον επόμενο μήνα την προπόνηση με το μακρινό του ξαδερφάκι Civilization Revolution 2!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles