11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    CL8.com: Διεθνή πιστοποίηση TIER-III για το υπερσύχρονο Data Center που δημιούργησε στη Λεμεσό!

    cl8 tier iii

    Τη σημαντική πιστοποίηση TIER-III από το Διεθνές Ινστιτούτο Πιστοποίησης Uptime Institute των ΗΠΑ απέσπασε πρόσφατα η εταιρεία CloudLayer8 Limited για το νέο υπερσύγχρονο data center που δημιούργησε στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα, με την διεθνή πιστοποίηση Tier-III, αναγνωρίζονται οι δυνατότητες του Κέντρου Δεδομένων της CL8.com, να προσφέρει απρόσκοπτα και διαρκώς υπηρεσίες στο κοινό (24 ώρες την ημέρα / 7 ημέρες την εβδομάδα / 365 ημέρες τον χρόνο), προστατεύοντας τις ζωτικές υποδομές του δικτύου της, αλλά και την εξυπηρέτηση πελατών υψηλών απαιτήσεων, ακόμη και υπό ακραίες συνθήκες.

    Παράλληλα, με την πιστοποίηση Tier-III, το uptime των υπηρεσιών της CL8.com αξιολογείται τουλάχιστον στο 99.982% ενώ  ανά πάσα στιγμή οι τεχνικοί της εταιρίας, μπορούν να εκτελούν εργασίες συντήρησης, χωρίς να παρατηρηθεί οποιαδήποτε διακοπή των υπηρεσιών που παρέχονται στους πελάτες της εταιρείας. Ειδικότερα, η πιστοποίηση αυτή εγγυάται την απρόσκοπτη διαθεσιμότητα και με όχι περισσότερες από 1 ½ ώρες συνεχόμενης διακοπής των παρεχόμενων υπηρεσιών ανά έτος! Σημειώνεται ότι οι ελάχιστες υποδομές που προαπαιτούνται για την εξασφάλιση της πιο πάνω πιστοποίησης , είναι η συνεχής και σταθερή παροχή ρεύματος στον εξοπλισμό πληροφορικής, η ψύξη και ο περιβαλλοντικός έλεγχος καθώς και ορισμένες άλλες συμπληρωματικές υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα υπηρεσίες σύνδεσης στο διαδίκτυο, dedicated servers και cloud storage.

    Αναφερόμενος στο θέμα αυτό ο Mate Ivanszky, που συμβουλεύει το Διοικητικό Συμβούλιο της CloudLayer8, σε θέματα τεχνολογίας, δήλωσε ότι: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουμε γίνει επίσημα πιστοποιημένο Tier – III Data Center από το Uptime Institute. Αυτό αποτελεί  ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για την εταιρεία και την ομάδα μας, η οποία εργάστηκε με πάθος και αφοσίωση για περισσότερα από 2 χρόνια, για να κατορθώσει να επιτύχει αυτή την διεθνή αναγνώριση. Ωστόσο, αυτοί που έχουν να κερδίσουν περισσότερα από την επιτυχία αυτή, είναι οι πελάτες μας, οι οποίοι τώρα μπορούν να μένουν ξέγνοιαστοι ξέροντας πως τα συστήματα πληροφορικής τους, είναι στα σωστά χέρια! Η πιστοποίηση αυτή αποδεικνύει την αδιάκοπη προσπάθεια και αφοσίωση της ομάδας μας  να προσφέρει πάντοτε, ανώτερης ποιότητας υπηρεσίες στην αγορά».

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το CL8.com που βρίσκεται στην Λεμεσό, είναι ένα νέο υπερσύγχρονο ιδιωτικό Data Center που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε πρόσφατα από μια έμπειρη ομάδα μηχανικών, σύμφωνα με τα πλέον αυστηρά πρότυπα ανάπτυξης νέων σύγχρονων data center, για να προσφέρει αδιάλειπτη λειτουργία και τεχνολογική υπεροχή σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, αλλά και ένα λειτουργικό οικοσύστημα που ευνοεί και προωθεί τις επιχειρηματικές συνεργασίες μεταξύ τεχνολογικών και τηλεπικοινωνιακών παρόχων και χρηστών στο νησί μας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles