18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    CL8.com: Έλαβε την πιστοποίηση Professional partner στο πρόγραμμα VMware Cloud Partner

    cl8_logo

    Επιστέγασμα της σταθερής προσήλωσης της CL8.com να διευρύνει διαρκώς το φάσμα εμπειρογνωμοσύνης και την ικανότητα της  να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες των πελατών της σε λύσεις Cloud, αποτελεί η νέα πιστοποίηση Professional partner στο πρόγραμμα VMware Cloud Partner που έλαβε πρόσφατα από την VMware. Η  συγκεκριμένη πιστοποίηση επιβεβαιώνει τις συνεχείς προσπάθειες και την προσήλωση της CL8.com να αποκτήσει την απαιτούμενη εξειδικευμένη γνώση για τα προϊόντα VMware virtualization και λύσεων Cloud. Επιπρόσθετα, με την πιστοποίηση αυτή, η CL8.com εξασφαλίζει ότι οι διαπιστευμένοι μηχανικοί της (pre-sales και delivery technical engineers) έχουν εκπληρώσει το επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης και κατάρτισης που  απαιτείται.

    Από την πλευρά της η VMware με την πιστοποίηση αυτή, αναγνωρίζει ότι η CL8.com έχει την δυνατότητα και την επαρκή γνώση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες Vmware Cloud στους πελάτες της.

    Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, Chief Information Officer της CL8.com, μιλώντας για το θέμα αυτό επεσήμανε τα ακόλουθα “Αυτή η πιστοποίηση αναγνωρίζει ότι η CL8.com διαθέτει τις δεξιότητες και τις γνώσεις για την πώληση, το σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη λειτουργία των υποδομών VMware. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη γνώση των προϊόντων της VMware και σε συνεργασία με την  VMware όταν χρειαστεί, η CL8.com βοηθά τους πελάτες της να επιλέξουν και να εφαρμόσουν λύσεις premium virtualization. Η επίτευξη αυτής της πιστοποίησης αποτελεί σημαντικό επίτευγμα για την εταιρεία μας, ανέφερε καταληκτικά ο κ. Κωνσταντίνου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles