17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    CL8: Υποστηρίζει τις επιχειρήσεις και προσφέρει λύσεις για εργασία από το σπίτι

    Συνεκτιμώντας τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό και το γεγονός ότι τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά, η CL8 είναι πρόθυμη και μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους να εργαστούν από το σπίτι και να συνεχίσουν κανονικά τις εργασίες τους χωρίς διακοπή. Ειδικότερα, με τις Cloud υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία, είναι πολύ πιο εύκολο να εργαστεί κάποιος από οποιαδήποτε τοποθεσία και να έχει πρόσβαση σε εφαρμογές και πληροφορίες με ασφαλή τρόπο. Παράλληλα, η υποδομή Cloud μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερο επίπεδο κινητικότητας (mobility), ασφάλειας και παραγωγικότητας σε μια επιχείρηση, επιτρέποντας την εργασία εκτός γραφείου.

    Η CL8 διαθέτει την υποδομή, τα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να διασφαλίσει ότι οι εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και μπορούν να ολοκληρώσουν την εργασία τους σαν να ήταν στο γραφείο. Mέσω των λύσεων Office 365, η CL8 μπορεί να βοηθήσει στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διαχείριση ενός ψηφιακού γραφείου.

    Τέλος, μέσω των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό των στελεχών της, μπορεί να συμπληρώσει κάθε κενό δεξιοτήτων που μπορεί να έχει μια επιχείρηση, παρέχοντας τους παράλληλα υποστήριξη και συμβουλές σε συνεχή βάση. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της CL8 υπάρχουν διαθέσιμες στο info@cl8.com.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles