20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Cobble: ο ενισχυτής ήχου για τα ακουστικά του iPhone σας!

    Τελικά τα projects του Kickstarter ποτέ δεν παύουν να μας εντυπωσιάζουν, ειδικά όταν πρόκειται για έξυπνες λύσεις, προσιτές και με… ιδιαίτερη εμφάνιση! Το Cobble είναι αναμφίβολα ένα από αυτά, που πριν λίγο καιρό ξεκίνησε την πορεία του στη δημοφιλή πλατφόρμα crowdfunding, με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο που ακούμε μουσική από τα iPhones μας.

    cobble-header-1200x0

    Πρόκειται στην πραγματικότητα για ένα λιλιπούτειο DAC (Digital-to-analog Converter) και ενισχυτή ήχου μαζί με διαστάσεις όχι μεγαλύτερες από αυτές ενός… βότσαλου! Υπόσχεται να βελτιώσει πολύ την παρεχόμενη πιστότητα ήχου από το iPhone μας, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάμε μαζί μας έναν δυνατό και ποιοτικό ενισχυτή.

    pebble-lightweight-720x480-c

    Συνδέουμε απλά το Cobble στη Lightning θύρα του iPhone, τα ακουστικά μας στην υποδοχή για jack 3.5mm, πατάμε το Play και αυτό ήταν! Αρχικά το Cobble θα απευθύνεται αποκλειστικά σε συσκευές Apple (είναι πιο εύκολο να προσφέρουν support σε έναν τύπο κινητού και όχι σε εκατοντάδες όπως τα Android), ενώ μπορεί να κάνει αναπαραγωγή αρχείων ήχου από 48-192kHz.

    pebblespec-720x480-c

    Συνδέεται στη Lighting θύρα του iPhone σας και είναι συμβατό με τη διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων/ρύθμισης έντασης ήχου από τα ακουστικά, ενώ το καλύτερο; Αν το επόμενο iPhone 7 δεν διαθέτει audio jack 3.5mm (θα έχει μόνο την Lightning θύρα δηλαδή), το Cobble θα σας προσφέρει μια εναλλακτική με τη δική του θύρα για audio jack 3.5mm ώστε να χρησιμοποιείτε τα δικά σας ακουστικά και πάλι.

    pebble-streamingmusic-720x480-c

    Το Cobble αναμένεται να κοστίζει 70$ όταν διατεθεί επίσημα, ενώ στην σελίδα του στο Kickstarter μπορείτε να το υποστηρίξετε αν το βρίσκετε ενδιαφέρον.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles