22.4 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
More

    Cobra Kai 6: Reunion για το αγαπημένο cast (trailer)

    Ένα πρώτο teaser της επερχόμενης έκτης και τελευταίας σεζόν του Cobra Kai κυκλοφόρησε στο πλαίσιο του Netflix Tudum. Το sequel του “The Karate Kid” θα δει για άλλη μια φορά τους παλιούς ήρωες William Zabka ως Johnny Lawrence και Ralph Macchio ως Daniel LaRusso να επιστρέφουν για τελευταία φορά, προκειμένου να σώσουν την “ψυχή” του Valley.

    Ενώ οι θαυμαστές ήλπιζαν για κάποιο νέο υλικό από τη σειρά, αντ ‘αυτού είδαν ένα video της τελευταίας σεζόν που αποκαλύπτει το καστ να συγκεντρώνεται για την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου.

    Μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο:

    Το Cobra Kai σημείωσε τεράστια επιτυχία από τότε που ξεκίνησε το 2018, που έκανε το ντεμπούτο του για πρώτη φορά στο YouTube Red πριν κάνει τη μετάβαση στο Netflix με την τρίτη σεζόν του το 2021. Η σειρά ξεκινά περισσότερα από 30 χρόνια μετά τα γεγονότα της αγαπημένης ταινίας της δεκαετίας του ’80 The Karate Kid, λαμβάνοντας υπόψη την τύχη του Johnny Lawrence, ο οποίος παίρνει την απόφαση να ανοίξει ξανά το ντότζο Cobra Kai. Έτσι, αναζωπυρώνεται η παλιά του αντιπαλότητα με τον Daniel LaRusso.

    Η ιστορία έχει προχωρήσει πολύ από τότε, με τον Johnny και τον Daniel τελικά να ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια σε ανθρώπους όπως ο John Kreese του Martin Kove και ο Terry Silver του Thomas Ian Griffith, ενώ εκπαιδεύουν μια ομάδα νεαρών ενθουσιωδών καράτε. Το Cobra Kai έχει δει υψηλή τηλεθέαση στο Netflix, καθώς και επαίνους τόσο από κριτικούς όσο και από κοινό.

    Διαβάστε επίσης:

    Πρώτη ματιά στο reality Squid Game – Δείτε το trailer του Netflix

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles