15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Cobra Kai season 4: Release στις 31 Δεκεμβρίου και νέο trailer!

    Το Cobra Kai αναμφίβολα πρόκειται για μια από τις πιο πετυχημένες σειρές των τελευταίων ετών, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε αρχικά  ως ένα «outsider» στο YouTube Red, στη συνέχεια πέρασε στα χέρια του Netflix και το Cobra Kai κυριολεκτικά… απογειώθηκε! Ήδη η τεράστια κοινότητα των fans των νέων περιπετειών του Daniel “Son” Larusso και του Johnny Lawrence περιμένει με αγωνία τα νέα επεισόδια και το ευχάριστο νέο είναι ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουν και πολύ! Συγκεκριμένα, το Netflix ανακοίνωσε ότι 31 Δεκεμβρίου θα είναι στον αέρα της γνωστής streaming πλατφόρμας η 4η season, κάνοντας έτσι το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο.

    Στη νέα αυτή season που το πιθανότερο είναι να αποτελείται από 10 επεισόδια, ο Daniel και ο Johnny ενώνουν τις δυνάμεις τους, αλλά και τα dojo τους για να λάβουν μέρος στο All-Valley Karate Tournament, με στόχο να αντιμετωπίσουν τον αδίστακτο και μοχθηρό John Kreese. Το έργο των δύο βασικών ηρώων δεν θα είναι και τόσο εύκολο όμως, καθώς ο Kreese έχει πλέον στο πλευρό του τον Robby Keene (γιο του Johnny), ενώ ένας παλιός γνώριμος, ο Terry Silver που ήταν ο villain του Karate Kid III πραγματοποιεί το comeback του, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το νέο σύντομο teaser trailer για την season 4 και είμαστε βέβαιοι ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα δούμε νέο footage από τη δημοφιλή σειρά με τη μορφή ενός ολοκληρωμένου trailer.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles