15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Cobra Kai, το Karate Kid επιστρέφει και δείτε το πρώτο trailer της νέας σειράς!

    Έχουν περάσει 34 χρόνια από την πρώτη θρυλική ταινία Karate Kid, με την οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές (η περίφημη «κλωτσιά του πελαργού», σημάδεψε τα παιδικά μας χρόνια)! Και μπορεί τα χρονιά να έχουν περάσει, ωστόσο κανείς μας δεν μπορεί να ξεχάσει τον Mr. Miyagi και τον μαθητή του Daniel LaRusso, για αυτό και το YouTube Red έχει εδώ και καιρό στα σκαριά  το Cobra Kai, μία νέα σειρά με πρωταγωνιστή το Karate Kid, αλλά και τον «αιώνιο» αντίπαλο του, Johnny!

    the-karate-kid-cobra-kai-crane-kick

    Στο Cobra Kai (που το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 2/5) βλέπουμε τους δύο πρωταγωνιστές του πρώτου Karate Kid να βαδίζουν προς την 5η δεκαετία της ζωής τους. O Daniel LaRusso (Ralph Macchio) από ότι φαίνεται έχει καταφέρει να λύσει τα προβλήματα της ζωής του, ζώντας μία αξιοζήλευτη ζωή στο ακριβό σπίτι του με την όμορφη οικογένεια του. Από την άλλη, για τον Johnny Lawrence (William Zabka), τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά, καθώς ζει μία ζωή μέσα στη φτώχεια, αντιμετωπίζοντας προβλήματα αλκοολισμού. Ευρισκόμενος συνεχώς μπροστά σε αδιέξοδα, ο Johnny αποφασίζει να ανοίξει ξανά την σχολή καράτε Cobra Kai, σε μία προσπάθεια να εκπαιδεύσει μία νέα γενιά μαθητών πάνω στο καράτε και παράλληλα να σβήσει τα λάθη του παρελθόντος. Όπως αντιλαμβάνεστε, οι δύο ήρωες των παιδικών μας χρόνων θα συναντηθούν ξανά και η παλιά κόντρα που είχαν μεταξύ τους θα αναζωπυρωθεί για τα καλά! Μάλιστα, όπως θα δείτε και από το trailer που ακολουθεί πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από τη δεκαετία του ’80, με τους ρόλους να έχουν αντιστραφεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles