20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Colin Furze είναι ο πιο τρελός “εφευρέτης” στον κόσμο. Δες γιατί!

    Ο Colin Furze είναι ένας τρελός-τρελός “εφευρέτης”. Ο Βρετανός έχει κερδίσει κατά καιρούς δημοσιότητα και αρκετές προβολές στα videos που ανεβάζει στο Youtube χάρη στις “ιδιοκατασκευές” του, που μόνο συνηθισμένες δεν μπορεί να τις αποκαλέσει κανείς. Ανάμεσά τους ένα ζευγάρι μαγνητικά παπούτσια που σας επιτρέπουν να… περπατήσετε στο ταβάνι, το πιο γρήγορο mobility scooter στον κόσμο, το πιο γρήγορο… καροτσάκι μωρού και άλλες ξεχωριστές “δημιουργίες”.

    Colin Furze

    Τώρα, ωστόσο, θέλει να διοχετεύσει όλη του την ενεργητικότητα σε κάτι ακόμη πιο… extreme: την προσπάθειά του να κατασκευάσει μία “fart machine”, μία μηχανή δηλαδή που θα καταφέρεινα εκτοξεύσει τα… αέρια της τόσο δυνατά όσο δεν έχουν ακουστεί ποτέ σ’ αυτόν τον πλανήτη. Για να μπορέσει να πετύχει το σκοπό του, αξιοποίησε ένα valveless pulse jet, ένα προωθητικό σύστημα που πολλοί χομπίστες χρησιμοποιούν σε τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη και άλλα οχήματα. Επόμενη κίνησή του, το να καταφέρει να φτιάξει και ένα γιγαντιαίο ζευγάρι από… οπίσθια, ώστε να γίνει η κατασκευή του όσο το δυνατόν πιο αληθοφανής. Και κάπως έτσι, θα ολοκληρώσει το “τρελό” του project το οποίο δεν έχει προηγούμενο, ακόμη και ανάμεσα στις δικές του κατασκευές.

    Η “δημιουργία” του θα είναι έτοιμη έως τις 24 Ιουλίου, όποτε και σχεδιάζει να εξαπολύσει την… ακουστική κόλαση που θα παράγει από τους λευκούς βράχους του Dover στην Αγγλία. Και κάπως έτσι, πιθανότατα το αποτέλεσμα θα μπορεί να συγκριθεί μόνο με τα αέρια των δεινοσαύρων με τα οποία είχαμε καταπιαστεί σε ένα ακόμη… “ιστορικό” άρθρο του digitallife.gr.

    Ας επιστρέψουμε στον Colin Furze, ωστόσο, και στο ιδιαίτερο project του, το οποίο εξηγεί καλύτερα ο ίδιος στο ακόλουθο video.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles