16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Conceptum Κάμερες Ασφαλείας: “Τεχνολογική υπεροχή και προστασία”!

    Στη σημερινή εποχή μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος από διαρρήκτες και κάθε είδους παραβάτες, όμως αντίστοιχα είναι και πιο εύκολο να προστατέψετε την περιουσία σας από αυτούς. Το πρώτο βήμα φυσικά είναι να εγκαταστήσετε μία κάμερα ασφαλείας, κάτι το οποίο είναι πολύ πιο απλό και οικονομικό από ότι στο παρελθόν. Η Conceptum διαθέτει μία γκάμα από ψηφιακές κάμερες ασφαλείας, και μάλιστα με εξελιγμένες δυνατότητες αυτοματισμού και δικτύωσης όπου ο καθένας μπορεί να βρει μία λύση η οποία ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του.

    CONCEPTUM GoCAM SH020 3MP 1080P Auto-Tracking Indoor IP Camera

    Η GoCam SH020 είναι το βασικό μοντέλο για απλή παρακολούθηση χώρου, σε ενιαίο σχήμα για εύκολη τοποθέτηση παντού. Έχει ανάλυση 3MP (2304×1296 pixels), ενσωματωμένο μικρόφωνο, και ψηφιακό ζουμ 3x, με δυνατότητα καταγραφής βίντεο και ήχου σε κάρτα μνήμης microSD. Ενσωματώνει αισθητήρα κίνησης, και τεχνολογία AI για «έξυπνη» παρακολούθηση της κίνησης στον χώρο. Έχει τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο κινητό σας, χωρίς να απαιτεί πρώτα σύνδεση σε router.

    CONCEPTUM GoCAM SH024 3MP 1296P Outdoor IP66 Camera

    Η GoCam SH024 διαθέτει ανάλυση στα 3 MP, υποστηρίζοντας το νέας γενιάς πρότυπο βίντεο H.265 για καλύτερη ποιότητα και μικρότερο μέγεθος αρχείου. Έχει επίσης φακό υπέρυθρης λήψης για να «βλέπει» στο σκοτάδι, αλλά και πιστοποίηση IP66 για αντοχή στο νερό και στη σκόνη. Προσφέρει συμβατότητα με το πρότυπο ONVIF, και τη δυνατότητα παρακολούθησης ελέγχου και ρύθμισης μέσω προγραμμάτων NVR ή ακόμα και μέσω του web browser στον υπολογιστή σας.

    CONCEPTUM GoCAM SH037 4MP 1440P Outdoor Camera 5G

    Η GoCam SH037 είναι η πιο ευέλικτη για τοποθέτηση στον τοίχο, διαθέτοντας ειδικό βραχίονα, αλλά και δύο κεραίες για τη μέγιστη κάλυψη όσον αφορά τη συνδεσιμότητα. Είναι ιδανική λύση για παρακολούθηση χώρου σε νυχτερινές συνθήκες, αφού είναι εξοπλισμένη όχι μόνο με ισχυρούς προβολείς LED και φακό υπέρυθρων, αλλά και με αστρικό αισθητήρα CMOS για έγχρωμη λήψη στο σκοτάδι. Υποστηρίζει streaming video μέσω πρωτοκόλλων RTSP και P2P, όπως επίσης τη μετάδοση σήματος μέσω WiFi στα 2.4 και 5 GHz.

    CONCEPTUM GoCAM SP019 5MP 1920P Auto-Tracking Indoor IP Camera

    Η GoCam SP019 είναι το κορυφαίο μοντέλο, με ανάλυση 5 MP (2560×1920 pixels), συμβατή με το σύγχρονο πρότυπο κωδικοποίησης βίντεο H.265. Προσφέρει λήψη με αισθητήρες υπέρυθρου και θερμού φωτός, ενώ μπορεί να διακρίνει αν η κίνηση που ανιχνεύει αντιστοιχεί σε άνθρωπο ή όχι. Είναι εξοπλισμένη με μία πληθώρα δικτυακών δυνατοτήτων, όπως τον ορισμό ατόμων με διάφορες διαβαθμίσεις δικαιωμάτων, π.χ. διαχειριστές ή απλοί χρήστες. Υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα σύνδεσης, όπως UDP/TCP/DHCP/DDNS/UPnP για μέγιστη συμβατότητα με κάθε συσκευή.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles