28 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Constellation: Ένα επικό sci-fi θρίλερ από το σκηνοθέτη του Breaking Bad (trailer)

    Μια νέα sci-fi σειρά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σύντομα οι fans του είδους στο Apple TV+. Ο λόγος για το Constellation, ένα project στο οποίο πρωταγωνιστούν η Noomi Rapace (The Girl with the Dragon Tattoo) και ο Jonathan Banks (Breaking Bad), σε σενάριο του Peter Harness (War of the Worlds). Σκηνοθέτης είναι ο γνωστός από το Breaking Bad σκηνοθέτης και βραβευμένος με Emmy Michelle MacLaren.

    Όπως αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη της σειράς, η Rapace πρωταγωνιστεί ως Jo. Πρόκειται για μια αστροναύτη που επιστρέφει στη Γη μετά από μια καταστροφή στο διάστημα, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι βασικά κομμάτια της ζωής της φαίνεται να έχουν χαθεί. Η γεμάτη δράση διαστημική περιπέτεια είναι μια εξερεύνηση των σκοτεινών πτυχών της ανθρώπινης ψυχολογίας και η απεγνωσμένη αναζήτηση μιας γυναίκας να αποκαλύψει την αλήθεια για την κρυμμένη ιστορία των διαστημικών ταξιδιών και να ανακτήσει όλα όσα έχει χάσει.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Η νέα σειρά αποτελείται από 8 επεισόδια και το καστ συμπληρώνουν επίσης οι James D’Arcy (Oppenheimer), Julian Looman (Emily in Paris), William Catlett (A Thousand and One) και Barbara Sukowa (Voyager).

    Το Constellation θα κάνει πρεμιέρα με τα τρία πρώτα επεισόδια στις 21 Φεβρουαρίου στο Apple TV+. Ο τίτλος έρχεται να προστεθεί στις ολοένα και αυξανόμενες προτάσεις του streamer στην κατηγορία της επιστημονικής φαντασίας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται τα Foundation, For All Mankind, Finch και Silo.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι «17 Κλωστές» της COSMOTE TV και σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια είναι ένα ξεχωριστό ταξίδι στην εύθραυστη ψυχοσύνθεση μας…

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles