17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Coolpad ivvi i Plus, smartphone με… άρωμα γυναίκας!

    Η Coolpad είναι γνωστό ότι θεωρείται μία από τις σημαντικότερες “made in China” κατασκευάστριες εταιρείες, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν διαρκώς, έχοντας ήδη κτίσει ένα καλό όνομα στην απαιτητική κινεζική αγορά. H γκάμα των συσκευών είναι εξαιρετικά πλούσια, σε σημείο μάλιστα να κυκλοφορεί και συσκευές οι οποίες επιχειρούν να δελεάσουν κυρίως το γυναικείο κοινό. Η αρχή έγινε πριν από ένα χρόνο με το Coolpad ivvi K1 Mini, ένα κομψό και απίστευτα λεπτό smartphone, το οποίο με πάχος μόλις στα 4.7mm χαρακτηρίστηκε από την Coolpad ως το λεπτότερο κινητό που έχει εμφανιστεί ποτέ!

    Coolpad ivvi i Plus (2)

    Βαδίζοντας στο ίδιο μοτίβο και επιχειρώντας να κεντρίσει για μία ακόμη φορά να κεντρίσει το ενδιαφέρον του πάντοτε απαιτητικού γυναικείου κοινού, το οποίο όμως δίνει μεγάλη προσοχή στην εξωτερική εμφάνιση μία συσκευής, κυκλοφόρησε στην αγορά της Κίνας το Coolpad ivvi i Plus, ένα smartphone το οποίο μπορεί να μην είναι τόσο λεπτό όσο ο προκάτοχος του (στα 5.5mm πάχος), ωστόσο το λεπτοκαμωμένο design του σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του γυναικείου πληθυσμού. Η συσκευή ξεχωρίσει για την full μεταλλική κατασκευή της και διαθέτει οθόνη 5 ιντσών στα 720p, Snapdragon 410 SoC, αλλά και 3GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου.

    Coolpad ivvi i Plus (1)

    Αν και δεν γνωρίζουμε εάν τελικά θα το δούμε και από τα μέρη μας, καθώς μέχρι στιγμής κυκλοφορεί αποκλειστικά στην κινεζική αγορά, ωστόσο η τιμή του κυμαίνεται κοντά στα 280 ευρώ, οπότε με γνώμονα τόσο την εμφάνιση όσο και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά σίγουρα αποτελεί μία ακόμη value for money πρόταση από την Coolpad.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles