21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Cosmos Business Systems: αναβαθμίστηκε σε Titanium Partner της Dell Technologies

    Την αναβάθμιση της σε Titanium Partner Dell Technologies, ανακοίνωσε η Cosmos Business Systems. H συγκεκριμένη πιστοποίηση αποτελεί το ανώτατο επίπεδο συνεργασίας με την DELL Technologies, το οποίο περιλαμβάνει τις ακόλουθες 4 κύριες βαθμίδες: Authorized, Gold, Platinum και Titanium.

    Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι την πιστοποίηση Titanium, που αντιπροσωπεύει και αναγνωρίζει την τεχνογνωσία και την εμπειρία στον σχεδιασμό, τις πωλήσεις, την εγκατάσταση και την υποστήριξη δικτυακών λύσεων και συστημάτων της DELL Technologies, καθώς και την επίτευξη προκαθορισμένων στόχων πωλήσεων, κατέχουν εξαιρετικά λίγες επιχειρήσεις στον κόσμο. Απαιτείται δηλαδή, να συνυπάρχουν οι στόχοι πωλήσεων και πιστοποιήσεων των τεχνικών, presales και πωλητών, για αυτό και η πιστοποίηση Titanium Partner αναθεωρείται κάθε χρόνο από την Dell Technologies.

    Ουσιαστικά, η νέα πιστοποίηση της Cosmos Business Systems ως Dell Titanium Partner, επισφραγίζει την εξειδίκευσή της σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες (PCs, Notebooks, Servers, Storage, Networking) & υπηρεσίες (Data Domain, PowerStore, SC Series, Unity), καθώς και την πολυετή συνεργασία των δυο εταιρειών, θέτοντας όμως ταυτόχρονα υψηλούς στόχους σε σχέση με τα νέα σύνθετα και εμβληματικά έργα που αναμένονται σε Κύπρο και Ελλάδα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles