13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Cosmote: Ανακοίνωση μείωσης διάρκειας ισχύος καρτών ανανέωσης έως €12 και λοιπών αλλαγών για συνδρομητές καρτοκινητής

    H Cosmote ανακοινώνει ότι από 3/9/2018 επέρχονται οι παρακάτω αλλαγές για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας Cosmote (WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG & Cosmote Mobile Internet με κάρτα):

    COSMOTE LOGO

    Α. Σε κάθε χρηματική ανανέωση υπολοίπου («Ανανέωση») με ποσό μικρότερο των 12€μειώνεται η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου της σύνδεσης του συνδρομητή από 3 μήνες σε 2 μήνες από την ημερομηνία Ανανέωσης. Σε περίπτωση που εντός του ανωτέρου διαστήματος των 2 μηνών δεν πραγματοποιηθεί νέα Ανανέωση, το τυχόν υπολειπόμενο ποσό κατά την ημερομηνία συμπλήρωσης των 2 μηνών θα μηδενίζεται.

    – Για Ανανεώσεις με ποσό μεγαλύτερο ή ίσο των 12€ η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου της σύνδεσης του συνδρομητή παραμένει 3 μήνες από την ημερομηνία ανανέωσης.
    – Για τους συνδρομητές που έχουν προβεί σε Ανανέωση πριν από την 3/9/2018, η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπόλοιπού τους παραμένει στους 3 μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας Ανανέωσης.
    – Μετά την 3/9/2018, στη περίπτωση πολλαπλών Ανανεώσεων χρόνου ομιλίας, το συνολικό εναπομένον χρηματικό υπόλοιπό του συνδρομητή θα λήγει τη μεταγενέστερη ημερομηνία που προκύπτει από τις Ανανεώσεις.

    Β. Σε κάθε Ανανέωση με ποσό μικρότερο των 12€ το χρονικό διάστημα μετά το πέρας του οποίου, και εφόσον ο συνδρομητής δεν έχει πραγματοποιήσει ανανέωση χρηματικού υπολοίπου κατά τη διάρκεια αυτού, ενεργοποιείται αυτόματα φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων, γραπτών μηνυμάτων (SMS) και δεδομένων μειώνεται από 4 μήνες σε 3 μήνες (90 ημέρες).

    – Για Ανανεώσεις με ποσό μεγαλύτερο ή ίσο των 12€ η ημερομηνία φραγής της σύνδεσης παραμένει 4 μήνες από την ημερομηνία Ανανέωσης.
    – Για τους συνδρομητές που έχουν προβεί σε Ανανέωση πριν από την 3/9/2018, η ημερομηνία φραγής της σύνδεσης παραμένει στους 4 μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας Ανανέωσης.
    – Μετά την 3/9/2018, στη περίπτωση πολλαπλών Ανανεώσεων η ημερομηνία φραγής της σύνδεσης θα γίνεται τη μεταγενέστερη ημερομηνία φραγής που προκύπτει από τις Ανανεώσεις.

    Γ. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP που είναι εγγεγραμμένοι στην Φοιτητική Προσφορά του προγράμματος:

    – Στο πακέτο «1.000’ προς όλα τα δίκτυα + 400ΜΒ για ένα μήνα» αυξάνεται η ενσωματωμένη χρήση από 400ΜΒ Internet σε 600ΜΒ, ενώ αυξάνεται η χρέωσή του από 6€ σε 7€. Τα λοιπά χαρακτηριστικά του πακέτου παραμένουν ως έχουν.
    – Στο πακέτο «1.200’ και 100SMS προς όλα τα δίκτυα + 1GΒ για ένα μήνα» αυξάνεται η ενσωματωμένη χρήση από 1GB Internet σε 1.200ΜB και από 100SMS σε 1.200SMS, ενώ αυξάνεται η χρέωσή του από 8€ σε 8,5€. Τα λοιπά χαρακτηριστικά του πακέτου παραμένουν ως έχουν.

    Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τα παραπάνω πακέτα έως και την 3/9/2018, θα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν αυτά με τις υφιστάμενες παροχές έως τη λήξη τους ή μέχρι την εξάντληση των παροχών τους.

    Δ. Παύει η εμπορική διάθεση των παρακάτω πακέτων:

    – «SMS CHOICE 250» και «SMS CHOICE 500» για τους συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG
    –  «SMS THEM ALL 600 PLUS 120MB» και «SMS THEM ALL 600 PLUS 250MB» για τους συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP
    – «SMS 100 PLUS 120MB» και «SMS 100 PLUS 250MB» για τους συνδρομητές καρτοκινητής COSMOKAPTA
    – «NATIONAL SMS 100 PLUS 250MB» και «INTERNATIONAL SMS 100 PLUS 250MB» για τους συνδρομητές καρτοκινητής FROG
    Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τα παραπάνω πακέτα έως και την 2/9/2018, θα μπορούν να κάνουν χρήση των διαθέσιμων SMS και όγκου δεδομένων των πακέτων μέχρι τη κατανάλωση ή τη λήξη τους, όποιο εκ των δύο συμβεί πρώτο.

    Ε. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής COSMOΚΑΡΤΑ:

    – Το πακέτο ομιλίας «350΄ λεπτά προς όλα τα δίκτυα» μετονομάζεται σε «πακέτο 350΄ & 50 SMS προς όλους» παρέχοντας επιπλέον 50 SMS ενσωματωμένη χρήση, ενώ αυξάνεται η χρέωση του πακέτου από 8€ σε 8,5€.
    – Η διάρκεια των μηνυμάτων του πακέτου είναι 30 ημέρες.
    – Τα γραπτά μηνύματα που δεν καταναλώνονται εντός της διάρκειας ισχύος τους δεν μεταφέρονται.
    – Σε περίπτωση ενεργοποίησης πολλαπλών πακέτων καταναλώνονται πρώτα τα γραπτά μηνύματα (SMS) του πακέτου που λήγει πρώτο.
    – Τα δωρεάν SMS αφορούν αποστολή μηνυμάτων σε Εθνικά δίκτυα εξαιρουμένων των σύντομων κωδικών και σύντομων κωδικών δικτύου.
    – Η κατανάλωση των διαθέσιμων SMS του πακέτου είναι δυνατή και κατά την περιαγωγή εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    – H χρήση των δωρεάν SMS του πακέτου είναι δυνατή όταν υπάρχει διαθέσιμο χρηματικό υπόλοιπο.
    – Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του πακέτου παραμένουν ως έχουν.

    Οι συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG & Cosmote Mobile Internet με κάρτα έχουν δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβαση τους αζημίως εντός ενός (1) μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας.

    Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε από κινητό την Εξυπηρέτηση Πελατών της Cosmote στο 13888 (χρέωση 0,19€/κλήση) ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα cosmote.gr
    Η καρτοκινητή FROG είναι προϊόν Cosmote.

    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών FROG στο 1299 από κινητό FROG (χρέωση 0,190 €/κλήση) ή στο (+30) 697 100 1299 από σταθερό ή άλλο κινητό τηλέφωνο.

    Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles