13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    COSMOTE Fiber: 100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι με επιδότηση €360 μέσα από τη δράση Superfast Broadband

    Το COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας, επεκτείνεται και φέρνει τις απεριόριστες δυνατότητες των οπτικών ινών στο σπίτι. Το νέο δίκτυο αρχιτεκτονικής Fiber Τo Τhe Home (FTTH) και τα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiberspeed, προσφέρουν σε συγκεκριμένες περιοχές, υπερυψηλές ταχύτητες 100 & 200Mbps, με δυνατότητα αναβάθμισης σε 1 Gbps. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να αποκτήσουν πιο οικονομικά τα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiberspeed, με επιδότηση μέσα από τη δράση Superfast Broadband του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, αποκτώντας το ειδικό κουπόνι στο www.sfbb.gr.

    Καμπίνα FTTH

    Ο Chief Commercial Officer Οικιακών Πελατών Ομίλου ΟΤΕ, κ. Κώστας Νεμπής, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε η εταιρεία των οπτικών ινών στην Ελλάδα. Επενδύουμε εντατικά εδώ και χρόνια για να φέρουμε τις οπτικές ίνες στις γειτονιές. Σήμερα κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής μας, και φέρνουμε την οπτική ίνα στο σπίτι. Επενδύουμε δυναμικά ώστε, μέσα από τις υποδομές Fiber To The Home, όλο και περισσότεροι πελάτες μας να απολαμβάνουν αξεπέραστη εμπειρία Internet. Με την τεχνολογία φτιάχνουμε ένα κόσμο, καλύτερο για όλους».

    Τα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiberspeed με υποδομές FTTH είναι από σήμερα διαθέσιμα, σε συγκεκριμένες περιοχές των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Καλαμάτας με στόχο τη σταδιακή επέκταση της διάθεσής τους και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Περισσότερες πληροφορίες: www.cosmote.gr/fiberspeed

    COSMOTE Fiber To The Home

    Οπτική ίνα στο σπίτι με επιδότηση €360 μέσα από τη δράση Superfast Broadband

    Όσοι επιθυμούν να απολαμβάνουν στο σπίτι τους τις αξεπέραστες ταχύτητες της οπτικής ίνας, μπορούν να λάβουν ειδική επιδότηση συνολικού ύψους €360, μέσα από τη δράση Superfast Broadband του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Η δράση υλοποιείται με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), το οποίο έχει συνολική οικονομική αξία €360 που επιδοτεί το πάγιο του προγράμματος COSMOTE Double Play Fiberspeed με 13€/μήνα, για μέγιστο διάστημα 24 μηνών και το εφάπαξ κόστος σύνδεσης με 48€.

    Για τη διαθεσιμότητα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη δράση Superfast Broadband, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το ειδικό site www.sfbb.gr

    COSMOTE_FTTH_infographic_gr

    Όμιλος ΟΤΕ: Η εταιρεία των οπτικών ινών στην Ελλάδα

    Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα. Έχοντας υλοποιήσει επενδύσεις άνω των €2 δισ. την περασμένη εξαετία, ο Όμιλος ΟΤΕ διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, το COSMOTE Fiber . Με μήκος διαδρομής πάνω από 43.000χλμ, σήμερα δίνει τη δυνατότητα σε πάνω από 3 εκατ. νοικοκυριά και επιχειρήσεις να απολαμβάνουν πολύ υψηλές ταχύτητες Internet και προηγμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες μέσω οπτικών ινών.

    Το νέο επενδυτικό πλάνο του Ομίλου ΟΤΕ, ύψους €2 δισ. έως το 2022, περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός εκτεταμένου δικτύου αρχιτεκτονικής «οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι» (Fiber To The Home – FTTH). Το δίκτυο αυτό θα καλύπτει με οπτική ίνα και εγκαταστάσεις μεγάλης κοινωνικής σημασίας, όπως πανεπιστημιακά ιδρύματα, κέντρα μεταφορών, βιομηχανικά πάρκα και δημόσια κτίρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles