21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ υποδέχονται το Galaxy Note 9

    Η ναυαρχίδα της Samsung, Galaxy Note 9 έφθασε στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμη στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καθώς και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr.

    Samsung Galaxy Note 9 _Black

    Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το νέο smartphone σε τρία χρώματα, Midnight Black, Ocean Blue και Lavender Purple, από 1.049€ ή από €29,14/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις, είτε φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και να το συνδυάσουν με αξεσουάρ που τους ταιριάζουν, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

    Με 6,4” Super AMOLED οθόνη ανάλυσης Quad HD+, selfie camera 8MP, στερεοφωνικά ηχεία ρυθμισμένα από την AKG με Dolby Atmos και 4,000mAh μπαταρία 24ωρης διάρκειας, το Galaxy Note 9 συγκεντρώνει τα hi-end χαρακτηριστικά που αναζητούν και οι πλέον απαιτητικοί χρήστες.

    Το ολοκαίνουργιο 4G+ smartphone λανσάρει μια σημαντική καινοτομία στη γραφίδα S Pen, την μετατροπή της σε τηλεχειριστήριο. Χάρη στη τεχνολογία Bluetooth, ο χρήστης έχει -και απομακρυσμένα- τον απόλυτο έλεγχο των εφαρμογών με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, το Galaxy Note 9 είναι εξοπλισμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 9810, μνήμη RAM 6GB και ενσωματωμένη εσωτερική μνήμη 128 GB με δυνατότητα επέκτασης έως 1 TB. Παράλληλα, η εξελιγμένη dual κάμερα (12MP + 12MP), με AI λειτουργία και τεχνολογία διπλού διαφράγματος, προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες φωτός για ρεαλιστικό αποτέλεσμα κάθε ώρα της ημέρας, αλλά και της νύχτας.

    Σημαντική προσθήκη για τους φανατικούς gamers, το αλγοριθμικό σύστημα ψύξης Water Carbon Cooling που φροντίζει να μην υπερθερμαίνεται η συσκευή, κατά τη διάρκεια του gaming, προσαρμόζοντας την απόδοση στις προδιαγραφές και στις απαιτήσεις των γραφικών. Τέλος, η νέα θέση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, το αξιόπιστο Gorilla Glass 5 και η πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη, συμπληρώνουν τα κύρια specs της ναυαρχίδας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles