18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    COSMOTE TV, μεγάλος χορηγός των AntetokounBros Events 2017: Ζωντανή κάλυψη & διαγωνισμός για συνδρομητές 

    Η COSMOTE TV στηρίζει και φέτος, ως μεγάλος χορηγός, τα AntetokounBros Events στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και δίνει τη δυνατότητα σε 130 συνδρομητές της, μαζί με δύο φίλους τους, να δουν από κοντά το εντυπωσιακό μπασκετικό θέαμα των exhibition games με τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο. Τα AntetokounBros Events στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη διοργανώνονται για 2η συνεχή χρονιά από το site eurohoops.net.

    ANTETOKOUNBROS-EVENT-2017-COSMOTE-TV-6

    Ο Γιάννης, μέλος της 2ης καλύτερης 5άδας του ΝΒΑ και πρώτος στους Milwaukee Bucks σε 5 βασικές στατιστικές κατηγορίες, και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, γκαρντ/φόργουροντ της ομάδας της Ανδόρα, που ψηφίστηκε για φέτος ως ο πιο θεαματικός παίκτης της ACB, θα βρίσκονται στις 18 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη, στο  Αλεξάνδρειο Μέλαθρον, και στις 25 Ιουνίου στην Αθήνα, στο Κλειστό Γυμναστήριο ΟΑΚΑ, για μία σειρά αγώνων επίδειξης και δράσεων για το ελληνικό κοινό.

    Η COSMOTE TV, που φιλοξενεί αποκλειστικά στην πλατφόρμα της το μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, το ΝΒΑ, θα καλύψει τις δύο μπασκετικές επιδείξεις, ζωντανά και σε high definition, στο κανάλι COSMOTE SPORT 4HD, μαζί με pre & post game shows, ενώ προετοιμάζει και διπλή δημοσιογραφική αποστολή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τους Βασίλη Σκουντή, Κώστα Κατέβα, Άρη Μπάρκα, Πάρη Τσελεπίδη, Ρήγα Δάρδαλη και Θανάση Ασπρούλια.

    COSMOTE TV_AntetokounBros_Διαγωνισμός

    Ειδικά για τους συνδρομητές της, η  COSMOTE TV προσφέρει μέσω διαγωνισμού συνολικά 130 τριπλές προσκλήσεις,  ώστε να ζήσουν από κοντά τη μεγάλη μπασκετική διοργάνωση. Για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν στο 19129 [1] το SMS «ΟΑΚΑ» (έως τις 18/6) για την Αθήνα ή «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ» (έως τις 11/6) για την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μπουν στην κλήρωση για τις προσκλήσεις.

    [1] Χρέωση 0,11€/SMS. Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο cosmotetv.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles