15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    COSMOTE TV: Οι τίτλοι που κατέκτησαν την κορυφή της τηλεθέασης την εβδομάδα 22-28/6!

    Ταινίες και σειρές που έκαναν πρεμιέρα στην COSMOTE TV και οι συνδρομητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά σε Α’ τηλεοπτική προβολή, όπως η παγκόσμια επιτυχία της Disney «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους (Maleficent: Mistress of Evilμε την Αντζελίνα Τζολί βρέθηκαν στην κορυφή της τηλεθέασης την εβδομάδα 22-28/6.

    Ανάμεσα στους υπόλοιπους τίτλους που έκαναν πρεμιέρα στα κανάλια COSMOTE CINEMA και ξεχώρισαν, είναι τα περιπετειώδη «Φονικό Καρτέλ (The Snitch Cartelκαι «Βρώμικος Αγώνας (Bayou Caviar)», καθώς και σειρές που προβλήθηκαν back to back στο pop up κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD, που ρίχνει αυλαία την Τρίτη 30/6. Την πρώτη τριάδα στην τηλεθέαση διαμορφώνει η νέα γοτθική σειρά μυστήριου «Paradise Lost» με τον Τζος Χάρτνετ και τους υποψήφιους για OSCAR Νικ Νόλτε και Μπάρμπαρα Χέρσεϊ, το «Magnum PI» και η εμβληματική σειρά των 90’s «Baywatch».

    Μεγάλη επισκεψιμότητα υπήρξε και στον δωρεάν on demand κατάλογο της COSMOTE TV, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται πάνω από 800 ταινίες και 130 σειρές. Την εβδομάδα που πέρασε, οι τηλεθεατές προτίμησαν για ακόμα μία φορά το Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, τις ταινίες «The Predator» (Ο Κυνηγός) του 2019 και «The Snitch Cartel» και τις σειρές «Cobra» και «Billions».

    Επίσης, μέσα από την υπηρεσία Movies Club, οι περισσότερες ενοικιάσεις έγιναν για τις ταινίες «Sonic the Hedgehog» (Sonic: Η Ταινία), «Trauma Center» και το sci fi θρίλερ «Underwater» με την Κρίστεν Στιούαρτ και τον Βενσάν Κασέλ.

    Kristen Stewart and Vincent Cassel star in Twentieth Century Fox’s “Underwater”.

    Τέλος, οι φαν των ντοκιμαντέρ επέλεξαν το COSMOTE HISTORY HD, φέρνοντας στις πρώτες θέσεις το επεισόδιο της σειράς «Από την Ενδοχώρα στα Παράλια» αφιερωμένο στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, το  δεύτερο επεισόδιο του «Χαμένοι Κόσμοι: Στα βάθη της Μαύρης Θάλασσας» και την παραγωγή «Η Τελευταία Μάχη των 300».

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles