16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    COSMOTE TV: Ποια ήταν τα προγράμματα που κέρδισαν τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού το Πάσχα

    H ταινία Ευτυχία για τη ζωή και το έργο της σπουδαίας Ελληνίδας στιχουργού, Ευτυχίας Παπαγιανοπούλου, που σάρωσε τα φετινά βραβεία Ίρις, ήταν και ο μεγάλος νικητής της τηλεθέασης στα κανάλια της COSMOTE TV τις ημέρες του Πάσχα. Η ταινία του Άγγελου Φραντζή, που καταγράφει την πορεία της ασυμβίβαστης στιχουργού, από το ταξίδι της στο Αϊδίνι της Τουρκίας, μέχρι τη δημιουργία μεγάλων μουσικών επιτυχιών που την καθιέρωσαν στο λαϊκό τραγούδι, μία συμπαραγωγή της COSMOTE TV, προβλήθηκε την Κυριακή του Πάσχα στο COSMOTE CINEMA 1HD και είναι ήδη διαθέσιμη για δωρεάν on demand θέαση στην υπηρεσία COSMOTE TV Plus.

    Από το πρόγραμμα των καναλιών με ταινίες και σειρές της COSMOTE TV, κατά τη διάρκεια της Μ. Εβδομάδας έως και την Δευτέρα του Πάσχα, ξεχώρισαν:

    • Το κατασκοπικό θρίλερ Το Κόκκινο Σπουργίτι (20/4, COSMOTE CINEMA 1HD), όπου η βραβευμένη με OSCAR Τζένιφερ Λόρενς υποδύεται μία πρώην μπαλαρίνα των Μπολσόι που μετατρέπεται σε μυστική πράκτορα, προκειμένου να αντλήσει πληροφορίες από έναν πράκτορα της CIA.
    • To franchise των Πειρατών της Καραϊβικής με τους Τζόνι Ντεπ, Ορλάντο Μπλούμ και Κίρα Νάιτλι, που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της Μ. Εβδομάδας στο COSMOTE CINEMA 2HD.
    • Η νέα βρετανική σειρά του COSMOTE SERIES HD, «Miss Scarlet & The Duke», όπου η Κέιτ Φίλιπς (Peaky Blinders, The Crown, Downton Abbey) υποδύεται την πρώτη γυναίκα ντετέκτιβ, η οποία αναλαμβάνει τις πιο σκοτεινές υποθέσεις του Λονδίνου του 1880 (Η σειρά 6 επεισοδίων έκανε πρεμιέρα στις 3/4 και προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 22.00). Ιδιαίτερα δημοφιλείς ήταν και οι σειρές δράσης Magnum PI (2ος κύκλος) και MacGyver (4ος κύκλος), που προβάλλονται στο COSMOTE SERIES HD.

    Από το παιδικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου ξεχώρισαν το remake του κλασικού Αλαντίν σε σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι, με τον Γουίλ Σμιθ στον κεντρικό ρόλο και το -επίσης- remake της Σταχτοπούτας από τον Κένεθ Μπράνα, με τις Λίλι Τζέιμς και Κέιτ Μπλάνσετ. Και οι δύο ταινίες προβλήθηκαν στο pop up κανάλι COSMOTE CINEMA DISNEY PRINCESS HD.

    Στην κατηγορία των ντοκιμαντέρ, την Μεγάλη εβδομάδα ξεχώρισαν οι παραγωγές της COSMOTE TV:  Άγιο Όρος – Ψηφιακή Εποχή, για τον σπάνιο πολιτιστικό πλούτο της Αθωνικής Πολιτείας, Η Κουζίνα του Θεού, που μας ταξίδεψε σε εμβληματικές μονές της Ελλάδας, παρουσιάζοντας την ιστορία της μοναστηριακής κουζίνας, καθώς και η νέα σειρά ντοκιμαντέρ Σύγχρονοι Γέροντες για το έργο και τη διδασκαλία σημαντικών γερόντων της εποχής μας. Και οι τρεις σειρές του COSMOTE HISTORY HD είναι διαθέσιμες για δωρεάν on demand θέαση στο COSMOTE TV PLUS.

    Από το αθλητικό πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT HD, το ντοκιμαντέρ στον θρυλικό Diego Maradona (την Κυριακή του Πάσχα στο COSMOTE SPORT 3HD) και ο αγώνας New Orleans Pelicans-Los Angeles Lakers (την Δευτέρα του Πάσχα στο COSMOTE SPORT 4HD), στο πλαίσιο του αφιερώματος στον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ ή αλλιώς Black Mamba, βρέθηκαν επίσης στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης κατά τη διάρκεια των γιορτών. Το αφιέρωμα στον Κόμπι Μπράιαντ θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με καθημερινές προβολές στις 21.00, στο COSMOTE SPORT 4HD. Ψηλά στις προτιμήσεις των συνδρομητών την Μεγάλη Εβδομάδα, βρέθηκαν επίσης τα αφιερώματα Champions League Classics (COSMOTE SPORT 1HD) και LaLiga Classics (COSMOTE SPORT 2HD) με συναρπαστικούς αγώνες των τελευταίων δεκαετιών στις δύο παραπάνω διοργανώσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles