24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Counter-Strike 2: Φήμες θέλουν την Valve να έχει στα σκαριά το sequel!

    To Counter-Strike: Gο αποτελεί «διαχρονική αξία» για τους gamers και παρά  τα… «χρονάκια» του, διαθέτει μια πολύ μεγάλη community που εξακολουθεί να το υποστηρίζει. Και μπορεί να έχουν συμπληρωθεί αρκετά χρόνια από τότε που το CS: Go έκανε την εμφάνιση του, ωστόσο η fan base δεν έχει χάσει την ελπίδα για ένα sequel (εν αντιθέσει με το Half-Life 3 που γνωρίζετε το πόσο «πονάει» αυτό το story)…

    Και όπως όλα δείχνουν, ένα sequel στο Counter-Strike βρίσκεται στα σκαριά από την Valve, με τον δημοσιογράφο και expert στο CS, Richard Lewis, να ισχυρίζεται ότι το sequel του Counter-Strike όχι μόνο βρίσκεται υπό ανάπτυξη, αλλά παράλληλα δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί μέσα στο μήνα ή στις αρχές Απριλίου. Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται ο δημοσιογράφος το 2ο Counter αποτελεί προτεραιότητα για την Valve και σε αυτή τη φάση οι developers εργάζονται στενά με τους testers έτσι ώστε να διορθώσουν bugs και άλλου είδους τεχνικά προβλήματα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν επίσης ότι το 2ο Counter αναπτύσσεται στην Source 2 engine και θα περιλαμβάνει βελτιωμένα γραφικά, ενώ και το match-making αναμένεται να είναι βελτιωμένο. Εφόσον υπάρχει καπνός θα υπάρχει και φωτιά, οπότε δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να μάθουμε περισσότερα! Stay Tuned!   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles