13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Counterpoint: Πόσο «εξαρτημένοι» είμαστε από το smartphone μας;

    Μια έρευνα έρχεται να αποτυπώσει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στις μέρες μας, όσον αφορά τη χρήση smartphones.

    Counterpoint

    Σύμφωνα με αυτήν, πάνω από τους μισούς χρήστες smartphone παγκοσμίως περνούν τουλάχιστον 5 ώρες με το smartphone τους καθημερινά. Επιπλέον, ένας στους τέσσερις χρήστες ξοδεύουν τουλάχιστον επτά ώρες. Πρόκειται για μια άκρως αποκαλυπτική έρευνα της Counterpoint, η οποία επισημαίνει επιπροσθέτως ότι η τάση αυτή παρακολουθείται κυρίως στις αναδυόμενες αγορές.

    Αν ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία χρηστών οι οποίοι δε χρησιμοποιούν τόσο πολύ το smartphone, ίσως να αναρωτιέστε πως άλλοι χρήστες δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από αυτό. Σύμφωνα με την Counterpoint, το σερφάρισμα στο διαδίκτυο και το gaming είναι αυτά που οι χρήστες επιτελούν πιο συχνά με τη συσκευή τους. Το 64% των ερωτηθέντων το χρησιμοποιούν για browsing, ενώ το 62% για gaming. Η έρευνα, επισημαίνει ακόμη ότι οι φωνητικές κλήσεις είναι ο πιο επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας, σε πολλές αγορές παγκοσμίως, όπως η Γερμανία και η Ιαπωνία. Ακολουθούν βέβαια, η παρακολούθηση video και η επικοινωνία μέσω των social media.

    Εσείς πόσο εξαρτημένοι είστε από το smartphone σας;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles