21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    “COVID -19 / Truths from insightful leaders”: Τα διδάγματα που αποκόμισαν οι CEO των κυπριακών εταιρειών από την κρίση του κορωνοϊού

    Σειρά home videos “COVID – 19 / Truths from insightful leaders” ετοίμασε η διαφημιστική εταιρεία Partners VMLY&R, με στόχο να διερευνηθούν και να αναλυθούν διεξοδικά τα  δεδομένα που έχουμε σήμερα μπροστά μας υπό την σκιά της πανδημίας του COVID-19. Μέσα από την σειρά των home videos, οι leaders της τοπικής αγοράς απαντούν σε 5 hot ερωτήσεις, δίνοντας insights στο πως έχει επηρεάσει τον κάθε οργανισμό ή επιχείρηση η πανδημία που διανύουμε, πως κατάφεραν να ελιχθούν, να απαντήσουν στις νέες προκλήσεις, να βρουν τις ευκαιρίες μέσα από αυτή αλλά και πως μπορεί να μοιάζει το αύριο.

    Πρώτος απάντησε στις ερωτήσεις ο CEO της Cyta, Αντρέας Νεοκλέους, που μίλησε για τη νέα πραγματικότητα που είναι μόνο μερικές αποφάσεις μακριά. Οι ηλεκτρονικές υπογραφές, η διαδικτυακή εξυπηρέτηση αλλά και οι νέες τάσεις αναλύονται από τον κ. Νεοκλέους.

    Στα επεισόδια που ακολουθούν αναπτύσσουν τις ιδέες και απόψεις τους ο Μιχάλης Μιλτιάδους CEO του American Academy Larnaca, o Λούης Ποχάνης  Executive Chairman της EuroLife και Γενικές Ασφάλειες Κύπρου , ο Δημήτρης Αλετράρης CEO της ΟΠΑΠ Κύπρου κ.α.

    Ακολουθούν τα links από videos που έχουν κυκλοφορήσει:

    Episode 1: https://www.youtube.com/watch?v=TVCZJiBhqak

    Episode 2: https://www.youtube.com/watch?v=PAt7sRgdMyk

    Episode 3: https://www.youtube.com/watch?v=V6dd5JqWg94

    Βρείτε κάθε εβδομάδα περισσότερα home-videos powered by Partners, στο https://partners.vmlyr.com/covid-19-truths-from-insightful-leaders-powered-by-partners/.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles