21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Creative MuVo 2c hands-on review: Μικρό… αλλά θαυματουργό!

    Μετά το Muvo που μας εντυπωσίασε, ήρθε η ώρα να δούμε το πιό compact bluetooth speaker της οικογένειας της Creative, το MuVo 2C!

    muvo-2c-1

    Είναι compact και ελαφρύ για πανεύκολη μεταφορά (67.0 x 93.0 x 38.0 mm, 165 γραμμάρια) αλλά παράγει αρκετά ισχυρό ήχο για το μέγεθός του, έτσι θα σας ικανοποιήσει στις περισσότερες περιπτώσεις, εντός και εκτός σπιτιού. Στοχεύοντας και στο πιο “δραστήριο” κοινό, το MuVo 2c είναι splashproof (IP66) ώστε να μην αγχώνεστε σε περίπτωση που βραχεί, ενώ η αυτονομία του ανέρχεται στις 6 ώρες αναπαραγωγής χάρη στη μπαταρία των 650mAh.

    muvo-2c-3 muvo-2c-5 muvo-2c-4

    Φυσικά διαθέτει Bluetooth 4.2 συνδεσιμότητα με το κινητό σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την πραγματοποίηση κλήσεων ομιλίας, ενώ έρχεται σε 4 έντονα χρώματα, μαύρο, μπλέ, πράσινο και κόκκινο! Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε δύο συσκευές μαζί για πραγματικό stereo ήχο 2 καναλιών, ενώ μπορείτε να παίξετε την αγαπημένη σας μουσική τόσο από microSD κάρτα, όσο και από την AUX IN θύρα του.

    muvo-2c-6 muvo-2c-7

    Το Creative MuVo 2 διατίθεται σε πολλά ελληνικά καταστήματα στην τιμή των 39€

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles