18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Creative προσθέτει τέσσερα νέα συναρπαστικά χρώματα στη σειρά των Bluetooth ηχείων Muvo 2c

    Η Creative Technology ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει τέσσερα νέα χρώματα στο πρώτο σε πωλήσεις Bluetooth ηχείο, το Creative Muvo 2c. Τα νέα χρώματα που έρχονται να προστεθούν στα υπάρχοντα μπλε, κόκκινο, πράσινο (λαχανί) και μαύρο είναι δροσιστικές αποχρώσεις των πορτοκαλί, ροζ, μωβ και τιρκουάζ.

    Product_MUVO2c_Group_Shot 2

    Εμπνευσμένη από τα φωτεινά, ζωντανά, παιχνιδιάρικα χρώματα του καλοκαιριού, η νέα γκάμα χρωμάτων καθιστά την πρόταση της Creative, το ιδανικό αξεσουάρ των καλοκαιρινών διακοπών για την πισίνα, την παραλία ή το βουνό, καθώς ο ελαφρύς, compact και αδιάβροχος σχεδιασμός του επιτρέπει στον χρήστη να απολαμβάνει τις μουσικές επιλογές του δυνατά, όπου και αν βρίσκεται.

    Product_MUVO2c_GroupShot_4

    Λίγα λόγια για το Creative Muvo 2c – το Compact, Αδιάβροχο, Bluetooth ηχείο που παράγει εντυπωσιακό ήχο με βαθύ μπάσο

    Το Muvo 2c, με ενσωματωμένο MP3 player και MICRO SD reader, έχει σχεδιαστεί με επαγγελματικούς οδηγούς ήχου και ενσωματωμένο passive radiator για εκπληκτική απόδοση και παρέχει στους σημερινούς χρήστες smartphone και tablet μια  μικρή αλλά ισχυρή λύση Bluetooth ηχείου που μπορούν να έχουν μαζί τους οπουδήποτε – καθώς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό τόσο στο νερό όσο και στη σκόνη. Επιπλέον, επιτρέπει τη σύνδεση ενός δεύτερου ασύρματου ηχείου για ακόμα ευρύτερη κάλυψη ήχου (virtual δημιουργία 2.1 συστήματος). Επίσης, το Muvo 2c διατίθεται πλέον και με το λογισμικό Sound Blaster Control Panel για PC και Mac της Creative που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν το ακουστικό προφίλ τους και να τροποποιούν τις EQ ρυθμίσεις τους.

    Product_MUVO2c_GroupShot

    Τιμή και Διαθεσιμότητα

    Τα νέα χρώματα του Creative Muvo 2c είναι άμεσα διαθέσιμα στα καταστήματα Public σε νέα τιμή, στα 34.99€

    Περισσότερες πληροφορίες για τa Muvo 2c στο Creative.com και στη σελίδα της στο Facebook.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles