12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Creative SXFI CARRIER – Η Νέα Διάσταση στις Ηχομπάρες!

    Η Creative Technology ανακοίνωσε πρόσφατα το λανσάρισμα της Creative SXFI CARRIER, της πρώτης ηχομπάρας στον κόσμο με την τεχνολογία Super X-Fi Headphone Holography, βάζοντας σε νέα διάσταση το σχεδιασμό της κατηγορίας. Η Creative SXFI CARRIER δημιουργήθηκε από κοινού με την Dolby Laboratories – συνδυάζοντας την κορυφαία τεχνογνωσία των δύο εταιρειών στην κατηγορία του ήχου. Η SXFI CARRIER επαναπροσδιορίζει τα όρια απόδοσης που μπορεί να επιτύχει μια ηχομπάρα και έχει ήδη λάβει πολλούς επαίνους συμπεριλαμβανομένων 3 βραβείων BEST OF CES κατά την προεπισκόπηση της στην CES 2020.

    Η Πρώτη στο Είδος της Dolby Atmos® Speaker System Ηχομπάρα

    Η ποιότητα ήχου που προσφέρουν οι ηχομπάρες διακυβεύεται συνήθως από το μικρό αποτύπωμά τους α που περιορίζει την ικανότητά τους να δημιουργούν εκτεταμένο ήχο. Η SXFI CARRIER, παρά μόλις 0,88 μέτρα (34,6 “) μήκος της, προσφέρει εκπληκτικό ήχο χάρη στην προσαρμοσμένη Dolby σχεδίαση που διαθέτει, το οποίο την καθιστά την πρώτη στο είδος της Dolby Atmos Speaker System ηχομπάρα. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαστήκαμε με την Creative για να προσφέρουμε αυτήν την πρωτοπόρα εμπειρία στην κατηγορία ηχομπάρας σε καταναλωτές σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Pankaj Kedia, Διευθύνων Σύμβουλος, Emerging Markets της Dolby Laboratories. «Οι καταναλωτές θα μπορούν να απολαύσουν μια συναρπαστική Dolby Atmos εμπειρία μέσω ενός πρωτοποριακού ακουστικού σχεδιασμού που αναπτύχθηκε από την Dolby, η οποία δεν έχει προηγούμενο απόδοσης από ανάλογου μεγέθους προϊόν.»

    Η XFi Sonic Carrier ξαναζεί μέσα από την SXFI CARRIER

    Η SXFI CARRIER συνεχίζει το μηχανικό θαύμα της βραβευμένης ηχομπάρας της Creative, X-Fi Sonic Carrier, η οποία είχε χαρακτηριστεί από ειδικούς της βιομηχανίας ως «ο ήχος των θεών». Με την πρωτοποριακή τεχνολογία SuperWide -που κληρονομείται από τη Sonic Carrier- και η οποία επεκτείνει τον ήχο στερεοφωνικού περιεχομένου πέρα από τη φαντασία, η SXFI CARRIER φτάνει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, ξεπερνώντας οτιδήποτε γνωρίζουμε για την απόδοση μιας ηχομπάρας. Η δημιουργία της SXFI CARRIER έχει συμπεριλάβει με μεγάλη προσοχή τα χαρακτηριστικά Dolby Atmos και SuperWide για την επίτευξη μιας μοναδικής, μη τροποποιημένης και απόλυτα ισχυρής ακουστικής απόδοσης. Με επτά drivers, το καθένα από τα οποία διαθέτει DSP-controlled amplifierCreative SXFI CARRIER, η SXFI CARRIER είναι σε θέση να παράγει την ίδια ποιότητα ηχογράφησης με τον 15-driver Sonic Carrier, σε λιγότερο από το μισό μέγεθος και σε διαφορετική τιμή. Η τελική πινελιά είναι ένα ισχυρό ασύρματο subwoofer 10 ιντσών, το οποίο προσφέρει την απαιτούμενη απόδοση μπάσων για να ολοκληρώσει μια συναρπαστική λύση ήχου που άνετα ανταγωνίζεται την ανάλογη εμπειρία στον κινηματογράφο.

    Η Πρώτη Ηχομπάρα με τεχνολογία Super XFi® Headphone Holography   

    Η SXFI CARRIER δίνει νέα διάσταση στην κατηγορία της ηχομπάρας, όντας η πρώτη στον κόσμο με την τεχνολογία Super X-Fi Headphone Holography, την τεχνολογία  που άλλαξε το παιχνίδι και που έχει κερδίσει 23 βραβεία BEST OF CES στις CES 2019-2020. Η Super X-Fi επαναδημιουργεί τον ήχο ενός συστήματος ηχείων surround στα ακουστικά και τον εξατομικεύει μέσω της τεχνολογίας Artificial Intelligence για μια φυσική εμπειρία ακρόασης. Οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν κινηματογραφικό ήχο στα ακουστικά τους σαν να είναι σε πραγματικό κινηματογράφο. μια λειτουργία που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη ειδικά όταν παρακολουθείτε ταινίες αργά το βράδυ. Επιπλέον, η SXFI CARRIER διαθέτει επίσης ένα ευέλικτο προφίλ συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των θυρών Bluetooth, USB-C και USB-A. Η θύρα HDMI eARC παρέχει ήχο HD χωρίς συμπίεση και χωρίς απώλειες. Δύο είσοδοι HDMI 2.1 επιτρέπουν τη διέλευση πλούσιου ήχου και ποιότητας εικόνας υψηλής ανάλυσης από μια πηγή βίντεο 8K. Σε συνδυασμό με τη συμβατότητα Dolby Vision, η SXFI CARRIER προσφέρει την απόλυτη home theater εμπειρία ήχου.

    «Η SXFI CARRIER είναι το αποτέλεσμα μιας καθοριστικής συνεργασίας μεταξύ της Dolby και ημών, η οποία έχει υπερβεί τόσα πολλά όρια και έχει επιδείξει πόσες πολλές δυνατότητες μπορεί να έχει μια ηχομπάρα, κάτι το οποίο κατέστη δυνατό μόνο χάρη στην πλήρη αφοσίωση και δέσμευση και των δύο ομάδων. Καθώς η πραγματικότητα που βιώνουμε έχει καταστήσει τον κινηματογράφο «απαγορευμένη πολυτέλεια», η SXFI CARRIER προσφέρει στους χρήστες την πλήρη κινηματογραφική εμπειρία με την ασφάλεια και την άνεση που νοιώθουν όντας στο σπίτι τους. Επιπλέον, με την τεχνολογία Super X-Fi Headphone Holography, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την Dolby Atmos εμπειρία και μέσω των ακουστικών τους – οποιαδήποτε ώρα της μέρας ή και της νύχτας.» δήλωσε ο Sim Wong Hoo, Διευθύνων Σύμβουλος της Creative.

    Τιμές και Διαθεσιμότητα

    Η SXFI CARRIER διατίθεται στα EUR 999.99 στο Creative.com και λανσάρεται στην Ελλάδα σε Promo Bundle που περιλαμβάνει ένα ζευγάρι ακουστικά SXFI Theater ΔΩΡΕΑΝ με κάθε αγορά της για περιορισμένο αριθμό συσκευών.

    Περισσότερες Πληροφορίες στο https://gr.creative.com/p/speakers/creative-sxfi-carrier

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles