13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    CREATIVE: Τα πρώτα αληθινά ασύρματα ακουστικά OUTLIER AIR έφτασαν στην Ελλάδα

    Τα Creative Outlier Air, τα πρώτα αληθινά ασύρματα ακουστικά  της Creative Technology Ltd κατέφτασαν να κατακτήσουν και την Ελληνική αγορά. Τα νέα, ασύρματα ακουστικά συνδυάζουν στιγμιαία ασύρματη σύνδεση, εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας και ασύγκριτη ηχητική απόδοση, σε μια πραγματικά ακαταμάχητη τιμή.

    Product-OutlierAir-07

    Τα ολοκαίνουργια Creative Outlier Air

    Ανεξάντλητη Μπαταρία

    Τα Outlier Air διαθέτουν εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας, αντέχοντας 10 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Η μικρή και ελαφριά θήκη φόρτισης προσφέρει 2 ακόμα φορτίσεις αποδίδοντας ένα συγκλονιστικό σύνολο 30 ωρών. Εξοπλισμένα με την τελευταία σύνδεση Bluetooth 5.0 που επιτρέπει εκπομπή χαμηλής ενέργειας, τα Outlier Air αντλούν ελάχιστη ισχύ και προσφέρουν διάρκεια μπαταρίας, που απλώς ξεπερνά κάθε άλλο ακουστικό στην κατηγορία τους.

    Drivers από Γραφένιο

    Εξαιρετικά ευαίσθητα και ταυτόχρονα πολύ ισχυρά, τα Outlier Air είναι κατασκευασμένα με οδηγούς Γραφενίου ψηλής απόδοσης, οι οποίοι είναι βελτιστοποιημένοι ακουστικά για ομαλή και εξαιρετική ποιότητα ήχου. Το Γραφένιο είναι ένα «μαγικό» υλικό, ανθεκτικότερο από το αλουμίνιο και συγχρόνως λεπτότερο από χαρτί που αποτελεί το μέλλον της τεχνολογίας. Χάρη στις ιδιότητές του και παρόλο που είναι ανάλαφρα σαν πούπουλο τα Outlier Air μπορούν να αναπαράγουν λεπτομερή, ψηλά αλλά και πλούσια μπάσα, χωρίς όμως τις ανεπιθύμητες στρεβλώσεις και δονήσεις.

    Εξαιρετική Απόδοση Ήχου

    Επιπλέον, το Bluetooth 5.0 είναι ικανό να εκτελεί εντολές σε διπλάσια ταχύτητα συγκριτικά με το Bluetooth 4,2 ενώ καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από αυτό. Με ενσωματωμένο το επίσης τελευταίας τεχνολογίας chip της σειράς Qualcomm QCC302x, επιτρέπει στο χρήστη να απολαμβάνει καλύτερη σύνδεση μέσω της ομαλότερης και αδιάλειπτης ροής ήχου και άλλων προηγμένων λειτουργιών όπως το Qualcomm aptX ™ και το Qualcomm TrueWireless Stereo Plus.

    Με τον συνδυασμό του κωδικοποιητή Qualcomm aptX με τον κωδικοποιητή AAC, ο χρήστης μπορεί να αναμένει πλούσια, βελτιωμένη ποιότητα ήχου για την απόλυτη εμπειρία ακρόασης.

    Tα Creative Outlier Air διατίθενται σε ένα κομψό και ιδιαίτερο περίβλημα από αλουμίνιο

    Άνεση + Ευκολία

    Σχεδιασμένα για άψογη εφαρμογή που παρέχει τόσο άνεση όσο και ηχομόνωση, τα πιστοποιημένα με IPX5 Outlier Air είναι ιδανικά για ταξιδιώτες και λάτρεις της άσκησης. Τα εργονομικά σχεδιασμένα ακουστικά τους παραμένουν άνετα και στη θέση τους όλη την ημέρα.

    Tα Creative Outlier Air έχουν σχεδιαστεί για χρήστες με ενεργό τρόπο ζωής

    Χαρακτηριστικά

    ·         10 ώρες με μία μόνο φόρτιση. συνολικός χρόνος αναπαραγωγής μέχρι 30 ώρες·         Bluetooth 5.0 Χαμηλή Ενέργεια με aptX και AAC·         5.6mm drivers Γραφενίου·         Πιστοποίηση IPX5 (sweatproof)·         Συμβατό με  Siri και Google Assistant

    Τιμή και Διαθεσιμότητα

    Τα Creative Outlier Air είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Public στα 119€.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles