21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Creed 3: Το πρώτο trailer ξεχειλίζει από δυναμισμό (αλλά λείπει ο… Rocky)!

    Η πρώτη ταινία Creed που έφερε την υπογραφή του Sylvester Stallone δεν χρειαζόταν ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς δεν θα ήταν υπερβολή να την χαρακτηρίζαμε ως ένα πραγματικό αριστούργημα. Το sequel στο οποίο είχαμε την επανεμφάνιση της νέμεσης του Rocky, Ivan Draco αν μη τι άλλο κατάφερε και αυτό με τη σειρά του να συγκλονίσει κοινό και κριτικούς. Πλέον ο πρωταθλητής Adonis Creed (Michael B. Jordan) επιστρέφει στην ταινία της σειράς, πραγματοποιώντας το δικό του comeback σε έναν χαρακτήρα που πλέον έχει συνδεθεί μαζί του.

    Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε, τo Creed 3 που θα βγει στις αίθουσες στις 3.3.2023, θα εστιάζει αποκλειστικά στον Adonis αυτή τη φορά, με το σκοτεινό παρελθόν να εμφανίζεται έτοιμο να στοιχειώσει τα βήματα του πρωταθλητή. Ένας παλιός γνώριμος από το μακρινό παρελθόν του Adonis, τον οποίο υποδύεται ο πάντοτε εξαιρετικός Jonathan Majors, αναμένεται να ανάψει τη σπίθα και να φέρει τα πάνω – κάτω στη ζωή του κεντρικού ήρωα, ταξιδεύοντας τον πολλά χρόνια πίσω, σε έναν κόσμο που θα ήθελε να ξεχάσει για πάντα. Όπως θα δείτε και στο trailer που μόλις κυκλοφόρησε, οι δύο άνδρες αναμένεται να λύσουν τις διαφορές τους (που αλλού; ) στο ring. O Rocky βέβαια αγνοείται και δεν φαίνεται πουθενά (ή μήπως θα έχουμε κάποια… έκπληξη). Αξίζει να σημειωθεί ότι το Creed 3 αποτελεί τη πρώτη σκηνοθετική προσπάθεια του Michael B. Jordan. Απολαύστε το trailer…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles