12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Crysis 4: Ανακοινώθηκε επίσημα από την Crytek μαζί με teaser video!

    To Crysis πρόκειται για μια από τις πιο εμβληματικές σειρές στην ιστορία του gaming, καθώς τα 3 chapters του γνωστού first-person shooter (και κυρίως το πρώτο game της σειράς), έμειναν για πάντα στη μνήμη ως σημείο αναφοράς για τις επιδόσεις ενός gaming PC. Η γνωστή έκφραση: «Will it Run Crysis?» φανερώνει το πόσο «βαρύ» ήταν το πρώτο παιχνίδι της σειράς, το οποίο οι παλαιότεροι θυμούνται ότι μπορούσε να «γονατίσει» ακόμη και τα PCs που το 2007 κόστιζαν πολλές χιλιάδες ευρώ.

    Η Crytek πρόσφατα κυκλοφόρησε τα remasters όλων των παιχνιδιών της σειράς (σε PC, Xbox One, PS4 και Switch) και ύστερα από σχεδόν 9 χρόνια (μετά το release του Crysis 3) ανακοίνωσε επίσημα στους λογαριασμούς της στα social media τo Crysis 4! Όπως αντιλαμβάνεστε, οι fans του… nano-suit έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ευτυχισμένοι, αν και το σύντομο teaser video δεν αποκαλύπτει και πολλά, αφού αποτελεί μόνο την ανακοίνωση του νέου τίτλου (χωρίς να γνωρίζουμε το παραμικρό για το story, για το gameplay ή για τις πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει). Όπως μπορούμε να φανταστούμε, το νέο game της θρυλικής σειράς αναμένεται να «δοκιμάσει» κάθε σύστημα σε επίπεδο visual performance (θέλουμε να το δούμε σε PS5 και Xbox Series X), αλλά είμαστε βέβαιοι ότι τα γραφικά του θα τα… σπάνε! Για την ώρα όμως χαζέψτε το announcement trailer…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles