18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    CU ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟ: Μια ολοκαίνουρια φοιτητική εκπομπή στο κανάλι του Vodafone CU στο YouTube

    Για όλους όσους ήδη γνωρίζουν πως τον σωστό τον φοιτητή τον κάνει το πάσο του, αλλά και για όλους όσους πρόκειται να το μάθουν σύντομα, το Vodafone CU καλωσορίζει μια ολοκαίνουρια εκπομπή γεμάτη challenges στο κανάλι του CU στο YouTube.

    CU Πάσο

    Το Vodafone CU συνεργάζεται με τους Vibrator, Θανάση Πασσά και Φωτεινή Κορρέ και προσκαλεί όλους τους φοιτητές να τους αντιμετωπίσουν, σε μια σειρά από challenges και φοιτητικά games μέσα απ’ τα οποία θα φανεί ποιος είναι ο νέος και ποιος ο αιώνιος φοιτητής.

    Η εκπομπή θα συναντήσει το κοινό της σε δύο διαδραστικά events, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να γνωρίσει τους αγαπημένους του YouTube creators, αλλά και να τους ανταγωνιστεί σε μια σειρά από live challenges τα οποία θα αναδείξουν έναν μόνο πρωταθλητή των φοιτητών!

    Πόσοι από σας έχετε φίλους που αναπολούν τα προνόμια που τους έδινε κάποτε η φοιτητική τους ταυτότητα και αρνούνται να παραδεχτούν ότι δεν τα έχουν πια; Πόσοι από σας έχετε φίλους που θα επιχειρούσαν απροκάλυπτα να σας κλέψουν το πάσο με σκοπό να παριστάνουν ανενόχλητοι τους φοιτητές και να απολαμβάνουν όσες προσφορές κερδίζετε;

    Δείτε την απάντηση στο κανάλι του CU στο YouTube

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles