18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Cube Tube: «χακάροντας» τις παγοκυψέλες

    Λατρεύουμε να βλέπουμε ανανεωμένες και έξυπνες εκδόσεις ανιαρών εργαλείων που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. Αυτό λέγεται δημιουργικό χάκινγκ, ή, «βλέποντας τα πράγματα αλλιώς».

    Να λοιπόν η περίπτωση του Cube Tube. Είναι ένας σωλήνας με κάθετες παγοκυψέλες, σχεδιασμένος να φτιάχνει 14 παγάκια. Η ομάδα πίσω από τη δημιουργία του λέγεται Jenson και προς το παρόν αναζητούν χρηματοδότηση στο Quirky, ενώ προχωρούν ήδη στην παραγωγή των παγοκυψέλων από ελαστική σιλικόνη, ασφαλή για την χρήση σε φαγητό, ώστε οι χρήστες να φτιάχνουν παγάκια.

    Έτσι, οι Jenson λύνουν δύο προβλήματα. Πρώτον το πρόβλημα του νερού που πέφτει όταν προσπαθούμε να μεταφέρουμε τον κλασσικό δίσκο με παγοκυψέλες από το νεροχύτη στο ψυγείο. Και δεύτερον, όταν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα παγάκια, αυτά να εκτοξεύονται οπουδήποτε, μέσα στην προσπάθειά μας να τα αποσπάσουμε από τον δίσκο.

    Δεν είναι πανέξυπνο; Το προϊόν δεν διατίθεται ακόμα στην αγορά, αλλά περιμένουμε να το δούμε. Αξίζει νομίζουμε. Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό.

    Πηγή: The Laughing Squid

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles