23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Cyberpunk 2077: Πως θα παίξετε δωρεάν για 5 ώρες

    Η Night City αναζητά νέους κατοίκους – έστω και αν είναι προσωρινοί και βρίσκονται στη γειτονιά μόνο για λίγες ώρες. Η CD Projekt Red προσφέρει στους παίκτες του PlayStation 5 και του Xbox Series X/S την ευκαιρία να δοκιμάσουν δωρεάν το Cyberpunk 2077 λίγο πριν το Πάσχα.

    Όσοι ενδιαφέρεστε, θα μπορείτε να παίξετε έως και πέντε ώρες το first-person RPG στις 28 Μαρτίου, 17:00 ώρα Ελλάδας, ενώ οι συνδρομητές του PlayStation Plus Premium έχουν επίσης πρόσβαση σε μια πεντάωρη δοκιμή του βασικού παιχνιδιού. Η CDPR σημειώνει ότι δεν είναι απαραίτητη η συνδρομή και η πρόοδος θα μεταφερθεί στην πλήρη έκδοση. Δε θα δίνεται πρόσβαση στο Phantom Liberty expansion αλλά μόνο στο βασικό παιχνίδι με όλες τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις του 2.0 update.

    Αν είστε ένας παίκτης με κάποια skills, πέντε ώρες παιχνιδιού θα σας φτάσουν για να ολοκληρώσετε την βασική αποστολή ληστείας προς το τέλος του πρώτου μέρους της πλοκής. Σε αυτό το σημείο, η ιστορία πραγματικά “ανοίγει” και ίσως σας πείσει να αγοράσετε το πλήρες παιχνίδι για να συνεχίσετε παρακάτω.

    Σημειώνεται ότι το Cyberpunk 2077 είχε ένα καταστροφικό ντεμπούτο το 2020 και ήταν σε τόσο άθλια κατάσταση που η Sony το απέσυρε από το PlayStation Store και πρόσφερε επιστροφές. Το παιχνίδι δεν έχει βέβαια καμία σχέση σήμερα.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles