20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Cyprus News: Η πρώτη “Made in Cyprus” ειδησεογραφική εφαρμογή για iPhone και iPad

    Το Cyprus News, η πρώτη ειδησεογραφική εφαρμογή αφιερωμένη σε ειδήσεις από Κύπρο και Ελλάδα, φτιαγμένη αποκλειστικά για το iPhone και το iPad δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε στην Κύπρο από την εταιρεία Cocoon Creation . Το Cyprus News δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να διαβάζει ειδήσεις από τις κυριότερες εφημερίδες, περιοδικά και blogs τόσο από Κύπρο όσο και από Ελλάδα, καθώς περιλαμβάνει πάνω από 220 πηγές ειδήσεων σε 16 κατηγορίες. Οι ειδήσεις είναι μαζεμένες όλες σε μια εφαρμογή για καλύτερη και γρηγορότερη ενημέρωση, χρησιμοποιώντας ένα περιβάλλον ευκολότατο στη χρήση και πλοήγηση.

    Ο χρήστης μπορεί να ανανέωση τις ειδήσεις όποτε υπάρχει σύνδεση στο διαδύκτιο με το τράβηγμα των άρθρων ή απλά κουνώντας τη συσκευή του και να διαβάσει τις ήδη φορτωμένες ειδήσεις οποιαδήποτε ώρα, οπουδήποτε ανεξάρτητα αν έχει σύνδεση στο διαδίκτυο.

    Το Cyprus News δίνει επίσης τη δυνατότητα στο χρήστη να προσαρμόσει τις ειδήσεις που εμφανίζονται στα δικά του μέτρα, με την ενεργοποίηση / απενεργοποίηση πηγών ειδήσεων. Επίσης μπορεί να φιλτράρει τα άρθρα ανά κατηγορία ή ανά πηγή είδήσεων αναλόγως των προτιμήσεων του. Αν υπάρχουν άρθρα που θέλει να ξαναδιαβάσει μπορεί να τα <μαρκάρει> σαν αγαπημένα και δεν θα διαγραφούν από τη συσκευή, όπως επίσης να ψάξει για άρθρα που τον ενδιαφέρουν. Ακόμα μπορεί να μοιραστεί άρθρα που βρίσκει ενδιαφέροντα με φίλους μέσω Facebook, Twitter ή Email. Τέλος η πλοήγηση στις κατηγορίες, πηγές ειδήσεων και άρθρα μπορεί να γίνει με έξυπνες χειρονομίες που κάνουν τη χρήση απλή και εύκολη.

    Μπορείτε να κατεβάσετε το Cyprus News δωρεάν στο iTunes App Store. Περισότερες πληροφορίες για το Cyprus News μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.cyprusnewsapp.com ή στη σελίδα της Cocoon Creations www.cocooncreations.net

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles