16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Cyta Ελλάδος: Στρατηγική εξειδίκευση στον κλάδο του Τουρισμού

    64h1

    Εντυπωσιακή συμμετοχή στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση Τουρισμού της Αθήνας Greek Tourism Expo 2016, είχε η Cyta Ελλάδος, με στόχο την αξιοποίηση του συγκριτικού πλεονεκτήματος που διαθέτει με την εξειδίκευση της στον κλάδο του Τουρισμού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί άλλωστε και η σύνδεση περισσότερων από εκατό (100) ξενοδοχειακών μονάδων, κατηγορίας τεσσάρων και πέντε αστέρων στην Περιφέρεια της Κρήτης, απευθείας με το δίκτυο οπτικών ινών της εταιρείας. Ειδικότερα, τα 750χλμ. δικτύου οπτικών ινών που έχει εγκαταστήσει η Cyta Ελλάδος στο νησί, καλύπτουν το 95% των τοπικών επιχειρήσεων. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι στην Κρήτη εδρεύει το 15,9% του συνολικού αριθμού των ξενοδοχειακών μονάδων της χώρας.

    Το περίπτερο της Cyta Ελλάδος στη διεθνή έκθεση Τουρισμού της Αθήνας Greek Tourism Expo 2016 επισκέφθηκε η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, υψηλόβαθμα στελέχη θεσμικών φορέων και επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της εταιρείας, ειδικά για τουριστικές επιχειρήσεις όπως: υψίρρυθμες ταχύτητες που ξεπερνούν το 1Gbps, υπηρεσίες Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας, σχεδιασμός και υλοποίηση υποδομών Wi-Fi, καθώς και εφαρμογές παρουσίασης και διαχείρισης πληροφοριακού περιεχομένου (mobile apps, Information TV Platforms).

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η Cyta Ελλάδος συμμετείχε στην έκθεση Greek Tourism Expo με τις εταιρείες Cisco, Logicom Solutions και το group Εταιρειών IT Concept, Lemco & Telecoms Simple Data.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles