17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ολοκληρώθηκε το νέο Application του Olympic Towers από την CYTA και την FOCUS-ON GROUP

    towercondo

    H CYTA και η FOCUS-ON GROUP ολοκλήρωσαν και παρέδωσαν πριν από λίγες ημέρες, άλλο ένα Mobile Application που δημιούργησαν για λογαριασμό του πολυτελούς συγκροτήματος Olympic Towers στη Λεμεσό. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε λειτουργικά συστήματα iOS & Android και συμβατή με Tablet & Smartphone.

    Οι χρήστες, μέσα από την εφαρμογή του Olympic Towers, μπορούν τα περιηγηθούν στις πολυτελείς σουίτες του συγκροτήματος και να κάνουν την κράτησή τους. Επίσης, κράτηση μπορεί να γίνει και στις υπηρεσίες που προσφέρονται όπως γυμναστήριο, spa, κομμωτήριο. Η εφαρμογή επιτρέπει ακόμα και την κράτηση στο πολυτελές Como restaurant του συγκροτήματος. Παράλληλα, μέσω τις εφαρμογής μπορεί κανείς να οδηγηθεί εύκολα στις εγκαταστάσεις του Olympic Towers.

    Το Olympic Towers στεγάζεται σε δύο 20ώροφους πύργους με εκπληκτική θέα. Το συγκρότημα διαθέτει πισίνες, ιδιωτική λέσχη, γήπεδο τένις και σπα με ρωμαϊκό λουτρό και αποτελεί κορυφαία επιλογή για την διαμονή σας στην Λεμεσό.

    Η εφαρμογή του Olympic Towers είναι διαθέσιμη δωρεάν στον ακόλουθο σύνδεσμο:

    iOS: https://itunes.apple.com/gr/app/olympic-towers/id964104711?mt=8    Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.olympicrentals

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles