13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Cyta: Με συντονισμένες ενέργειες προχώρησε στην άμεση αντικατάσταση της κεραίας που είχε καταστραφεί από άγνωστους το περασμένο Σάββατο

    Έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες η Cyta προχώρησε σε πλήρη αντικατάσταση του κατεστραμμένου τεχνικού εξοπλισμού και της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή Αγίου Αντωνίου στη Λεμεσό την οποία κατέστρεψαν άγνωστοι το περασμένο Σάββατο. Με την ολοκλήρωση των ερευνών της Αστυνομίας στον χώρο του εμπρησμού ο Οργανισμός πέτυχε τον στόχο του, που ήταν η αποκατάσταση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, που παρείχε η συγκεκριμένη υποδομή στο κοινό της περιοχής, το ταχύτερο δυνατόν και πριν από τις γιορτές του Πάσχα.

    Από την πρώτη στιγμή, μετά τον εμπρησμό της κεραίας από ομάδα αγνώστων, οι τεχνικές ομάδες της Cyta εργάστηκαν κατά προτεραιότητα, ώστε να διασφαλιστεί η αδιάλειπτη και αξιόπιστη χρήση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Ιδιαίτερα για τις ομάδες συνανθρώπων μας που, εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας, που αντιμετωπίζει και η Κύπρος, στηρίζονται στις τεχνολογίες επικοινωνίας για την ομαλότητα της καθημερινότητάς τους. Έτσι, σήμερα, τα συνεργεία της Cyta ολοκλήρωσαν τις εργασίες αντικατάστασης του τεχνικού εξοπλισμού ο οποίος από σήμερα τίθεται σε κανονική λειτουργία.

    Η άμεση καταδίκη της κακόβουλης ενέργειας από ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο, ενισχύει τη θέση που διατυπώθηκε ξεκάθαρα, τόσο από την ίδια τη Cyta, όσο και από το ευρύτερο κοινό: «Η κοινωνία μας, όλοι μαζί, είμαστε πολύ πιο δυνατοί από μεμονωμένες ενέργειες που στρέφονται, τελικά, σε βάρος της ζωής μας. Όλοι μαζί θα υπερασπιστούμε το αγαθό της επικοινωνίας και θα συνεργαστούμε στην εξέλιξή του».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles