20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Επιστρέφει ενισχυμένο… τo Σχέδιο Προνομίων «όλατακαλά» από τη Cyta

    olatakala cyta

    Επιστρέφει για τα καλά…, ενισχυμένο με ακόμα περισσότερα προνόμια, το γνωστό Σχέδιο Προνομίων «όλατακαλά» της Cyta που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, με σκοπό να ανταμείψει τους πελάτες της εταιρείας που την επιλέγουν διαχρονικά για τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες. Το σχέδιο, απευθύνεται στους πελάτες της Cyta στην καταναλωτική αγορά, που έχουν μία ή περισσότερες υπηρεσίες και περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά προνόμια, με μόνη προϋπόθεση την 24μηνη δέσμευση του πελάτη.

    Πιο συγκεκριμένα, σε όλους τους πελάτες της Cyta, παρέχεται η δυνατότητα αγοράς σε μειωμένη τιμή ασύρματου συστήματος συναγερμού με εξόφληση σε 24 ισόποσες μηνιαίες δόσεις των €35. Στην επιλογή αυτή περιλαμβάνεται δωρεάν και ένα πακέτο σύνδεσης soeasy, ενώ η συνδρομή του 12ου και 24ου μήνα προσφέρεται επίσης δωρεάν.

    Για τους πελάτες της Σταθερής Τηλεφωνίας προσφέρεται η δυνατότητα απόκτησης Δωρεάν ασύρματου τηλεφώνου, σε όσους έχουν ευρυζωνική τηλεφωνία (BBT-Home) ή αναλογική τηλεφωνία, μαζί με Cytanet και Cytavision.

    Ειδικότερα, για τους πελάτες της Cytanet το Σχέδιο Προνομίων «όλατακαλά» παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν συνδρομής Internet Home για δύο μήνες, δωρεάν παρακολούθηση πέντε αγώνων του Κυπριακού Πρωταθλήματος, μέσω Live Streaming και κουπόνια €120, €240, €360 για αγορά laptop ή tablet, με έκπτωση και 24 άτοκες μηνιαίες δόσεις. Στους πελάτες της Cytavision, προσφέρεται δωρεάν η συνδρομή σε όλα τα πακέτα Cytavision για δύο μήνες,  δωρεάν εγκατάσταση 1ου ή/και2ου αποκωδικοποιητή καθώς και δωρεάν παρακολούθηση τριών αγώνων, μέσω της υπηρεσίας “Pay Per View”.

    Τα καλά, όμως, δεν σταματούν εδώ. Η Cyta ανταμείβει και τους πελάτες της Cytamobile-Vodafone με δωρεάν κλήσεις και SMS από το κινητό κάθε Κυριακή (εντός δικτύου Cyta) κατά την διάρκεια της 24μηνης περιόδου δέσμευσης. Σημειώνεται πάντως ότι, οι δωρεάν κλήσεις δεν μπορούν να υπερβαίνουν ανά μήνα τα 500 δωρεάν λεπτά από το κινητό και τα 500 sms person to person (εξαιρούνται τα web sms, premium sms, bulk sms and cybee sms).

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σχέδιο Προνομίων «όλατακαλά» είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.cyta.com.cy και στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta, χωρίς χρέωση, στο 132.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles