21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Daft Punk: Τέλος εποχής για το… δημοφιλές ντουέτο που άλλαξε για πάντα το πρόσωπο της ηλεκτρονικής & house μουσικής!

    One More Time, Harder Better Faster Stronger, Around the World, Alive, Digital Love, Get Lucky είναι ορισμένα από τα εμβληματικά μουσικά κομμάτια που σου έρχονται στο μυαλό όταν αναφέρεσαι στους Daft Punk, το αγαπημένο ντουέτο που άλλαξε τον ρου της ιστορίας για την ηλεκτρονική και house μουσική. Οι παραπάνω τίτλοι σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή, μια εποχή που για τους άνω των 30 δυστυχώς δεν επιστρέφει…

    Μπορεί στους περισσότερους από εμάς η σημερινή είδηση να φαίνεται σαν ψέμα, όμως όπως όλα δείχνουν είναι πέρα για πέρα αληθινή, καθώς οι κατα κόσμον Guy-Manuel de Homem-Christo και Thomas Bangalter αποφάσισαν να χωρίσουν για πάντα τους δρόμους τους. Το  δίδυμο που έμεινε στην ιστορία της μουσικής για τα χαρακτηριστικά ρομποτικά κράνη του, με τα οποία οι δύο μουσικοί κάλυπταν τα πρόσωπα τους, ξεκίνησε τη πορεία του το 1993 από τα underground club του Παρισιού και μέσα σε λίγα χρόνια έφτασαν στην κορυφή του παγκοσμίου μουσικού στερεώματος, δημιουργώντας δεκάδες επιτυχίες που θεωρούνται all-time classics για το είδος τους.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles