16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Δάκρυα συγκίνησης για τον Tom Holland στην πρεμιέρα του Spider-Man

    Ένα 24ωρο περίπου χωρίζει τους φανς του Spider-Man από τη μεγάλη πρεμιέρα του “No Way Home” και ο ενθουσιασμός έχει ήδη χτυπήσει «κόκκινο». Όπως συνηθίζεται στις παραγωγές αυτού του μεγέθους, προηγήθηκε στο Λος Άντζελες η επίσημη πρεμιέρα με λαμπερές παρουσίες και φυσικά τους πρωταγωνιστές.

    Η συγκίνηση του Holland

    Ο Tom Holland, ο οποίος υποδύεται τον Peter Parker στη νέα περιπέτεια του Spider-Man, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί εμφανώς συγκινημένος. Ο ίδιος δε μπορούσε να πιστέψει την ανταπόκριση του κόσμου. Ο ηθοποιός μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας στους φανς πως τους αγαπάει πάρα πολύ.

    Δείτε στη συνέχεια την αντίδραση του ηθοποιού:

    Στην ταινία, εκτός από τον Tom Holland, παίζουν οι Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange, η Zendaya ως MJ, ο Jacob Batalon ως Ned Leeds, η Marisa Tomei ως May Parker και ο Jon Favreau ως Happy Hogan.

    Διαβάστε επίσης:

    Στα “ύψη” η αμοιβή του Cumberbatch για το επερχόμενο Doctor Strange

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles