19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Daniel Radcliffe: Τα “σπάει” στο πρώτο trailer του Weird: The Al Yankovic Story

    To Roku Channel έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer για το αναμενόμενο Weird: The Al Yankovic Story, μια βιογραφική ταινία για τη ζωή του γνωστού κωμικού και τραγουδιστή Άλ Γιάνκοβιτς , τον οποίον θα υποδυθεί ο Daniel Radcliffe.

    Το Weird θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο τον επόμενο μήνα και θα γίνει στη συνέχεια διαθέσιμο για streaming στο Roku από τις 4 Νοεμβρίου.

    Σημειώνεται ότι ο κωμικός και μουσικός Weird Άλ Γιάνκοβιτς τη δεκαετία του ’80 αποτέλεσε ένα από τα πιο αξιοπερίεργα και αστεία φαινόμενα καλλιτέχνη. Στην πάροδο του χρόνου, ο καλλιτέχνης έγινε διάσημος για τα τραγούδια παρωδίες επιτυχημένων σουξέ, όπως το “Like a Virgin” της Madonna το οποίο διασκεύασε ως… “Like a Surgeon”, τα οποία συνόδευε από τα αντίστοιχα videos.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Pinocchio μεταμορφώνεται σε αληθινό αγόρι στο νέο trailer της ταινίας

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles