13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    David Fincher: Επιστρέφει στο Netflix με το ντοκιμαντέρ Voir

    Οι λάτρεις των αστυνομικών και των ψυχολογικών θρίλερ αναμένουν εδώ και χρόνια τον David Fincher να συνεχίσει τη δημοφιλή σειρά MindHunter, δίνοντάς μας την 3η σεζόν. Οι ελπίδες αναπτερώθηκαν, όταν ο δημιουργός του Zodiac και του Fight Club ανανέωσε το συμβόλαιό του με το Netflix για 4 ακόμη χρόνια. Όμως, αυτό που ανακοινώθηκε, δεν είναι η συνέχεια της σειράς αλλά ένα νέο ντοκιμαντέρ, το Voir.

    Η νέα απόπειρα του Fincher θα είναι διαθέσιμη από τις 6 Δεκεμβρίου και σημείο αναφοράς θα είναι οι ταινίες που άφησαν εποχή, επηρεάζοντας την γενικότερη πορεία του κινηματογράφου. Αναμένεται να δούμε κλασικές ταινίες, όπως ο Λόρενς της Αραβίας, αλλά και νεότερες όπως το Matrix.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης: Τον ηγέτη πασίγνωστης αίρεσης θα υποδυθεί ο Ντι Κάπριο σε επερχόμενη ταινία (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles