20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Dead Space Remake: Αρκετές αλλαγές αποκαλύπτει το νέο trailer

    Το remake του Dead Space βρίσκεται μόλις μερικούς μήνες μακριά από την κυκλοφορία του και το πρώτο official gameplay trailer έγινε επιτέλους διαθέσιμο.

    Το video, που βγήκε χτες στον αέρα, δείχνει τον Isaac Clarke –τον πρωταγωνιστή των τριών παιχνιδιών Dead Space- στο σκάφος USG Ishimura να αντιμετωπίζει μια σειρά από zombies που ονομάζονται Necromorphs με το κλασικό του όπλο, το plasma cutter.

    Για αυτούς που δεν είναι εξοικειωμένοι με το παιχνίδι, ο Isaac Clarke είναι ένας μηχανικός που ταξιδεύει στο διάστημα με μια μικρή ομάδα για να επιδιορθώσει το Ishimura μετά από τεχνική βλάβη.  Η Nicole, η κοπέλα του Isaac, βρίσκεται επίσης εκεί, όταν όμως ο μηχανικός φτάνει έρχεται αντιμέτωπος με μια στρατιά από zombies.

    To remake αναπτύσσεται από την EA Motive και θα περιλαμβάνει αρκετά μοντέρνα στοιχεία. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου 2023 για PlayStation 5, Windows PC και Xbox Series X.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Φήμες θέλουν τη Sony να ετοιμάζει remake του Horizon Zero Dawn

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles