13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Deadpool 3: Επιστρέφει ο Hugh Jackman στο ρόλο του Wolverine

    Το Deadpool 3 εντάσσεται πλέον επίσημα στο Cinematic Universe της Marvel και ένα νέο video, που βγήκε τις τελευταίες ώρες στον «αέρα», έρχεται να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες δια στόματος Ryan Reynolds.

    Ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε ότι η ταινία βρίσκεται καθοδόν και ο Hugh Jackman θα ενσαρκώσει εκ νέου το ρόλο του Wolverine. Παράλληλα, έδωσε και την ημερομηνία πρεμιέρας, η οποία είναι η 6η Σεπτεμβρίου 2024.

    Ο Reynolds εξηγεί στο video ότι το project βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και αρκετό καιρό, είναι γεμάτο με φρέσκιες ιδέες και, φυσικά, η παραγωγή έχει έναν κρυμμένο άσο στο μανίκι της που δεν είναι άλλος από το Hugh Jackman.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το Deadpool έκανε πρεμιέρα το 2016 και ακολούθησε η 2η ταινία το 2018. Και οι δύο απέσπασαν θετικές κριτικές και αποτέλεσαν εισπρακτικές επιτυχίες. Η συμμετοχή όμως του Jackman στο ρόλο του Wolverine αποτελεί έκπληξη, αφού πολλές φορές ο ηθοποιός έχει προσπαθήσει να αποκοπεί από τον πιο δημοφιλή ίσως χαρακτήρα που έχει υποδυθεί και να πειραματιστεί με διαφορετικούς ρόλους. Όπως όλα δείχνουν όμως, ο Jackman δε μπορούσε να πει όχι στην πρόταση, ειδικά όταν αυτή ήρθε από τους Reynolds και Feige.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    «Strange World»: Σε αχαρτογράφητα νερά η παράξενη οικογένεια Clade (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles