18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Deadpool & Wolverine: Έσκασε το νέο trailer και μιλάμε για το ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΠΟΣ!

    Αυτή τη στιγμή το Deadpool & Wolverine, είναι το απόλυτο κινηματογραφικό blockbuster της χρονιάς, καθώς οι fans της Marvel περιμένουν με ανυπομονησία την ταινία που φιλοδοξεί να επαναφέρει το MCU στην κορυφή. Όπως λοιπόν γίνεται κατανοητό, οι fans στην είδηση ότι σήμερα θα ακολουθούσε το νέο trailer Deadpool & Wolverine, φανταζόμαστε ότι είχαν πατήσει 500 φορές το refresh button ο καθένας… Ε λοιπόν, χαράς ευαγγέλια λοιπόν, καθώς το νέο full trailer είναι εδώ!

    Το νέο trailer (επιτέλους) μας αποκαλύπτει τον Wolverine του Hugh Jackman, ο οποίος είχε εμφανιστεί αμυδρά στο πρώτο trailer. Από ότι μπορούμε να συμπεράνουμε (αν και δεν δοθεί λεπτομέρειες αναφορικά με το story), o Deadpool ταξιδεύει πίσω στο χρόνο ή σε ένα άλλο εναλλακτικό universe και κατά κάποιο τρόπο «στρατολογεί» τον διασημότερο X-Man, σε μια προσπάθεια να σώσει το δικό του σύμπαν από τον αφανισμό. Το trailer είναι διανθισμένο με μπόλικη δράση και τους διαλόγους που όλοι έχουμε αγαπήσει στις ταινίας Deadpool, ενώ για πρώτη φορά εμφανίζεται και η arch-villain της ταινίας, η οποία δεν είναι άλλη από την Cassandra Nova. Μπορεί το trailer που θα παρακολουθήσετε παρακάτω να διαρκεί 2 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα, όμως Ryan Reynolds και Hugh Jackman δείχνουν να διαθέτουν απίστευτη «χημεία». Όλα αυτά βέβαια υπό τους ήχους του θρυλικού like a  prayer της Madonna. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω… Καθίστε αναπαυτικά, δυναμώστε τα ηχεία και προετοιμαστείτε για τις 25 Ιουλίου για την ταινία που θα σπάσει τα κοντέρ!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles